Lajcik 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja mocniejsze petardy i rakiety wrzucam do szafy pancernej i leżą razem z bronią a te mniejsze to pod łużko bo tam pościeli nie ma ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja petardy w szafce zaś rakietki w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a ja moje fajerwerki trzymam w kartonie obok komputera Nieraz sobie je wypakuję i ułożę by popatrzeć na nie ehh....A 28/29grudnia rozpakowywuje sb wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja trzymam w pudełku koło łóżka albo w półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Sprzątnąłem ostatnio w szufladzie i mam miejsce, gdzie trzymać petardy z odpustu http://imageshack.us/photo/my-images/833/obraz1003f.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi