velibrum 12 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jeśli ktoś nadal nie wie co oznacza montaż ładunków pirotechnicznych w niesprzyjających warunkach... to już wie. Ktoś kto montował shoty widząc pod dobą 800 metrową przepaść musiał być nieźle wprawiony w tym fachu żeby się ogarnąć i zamontować materiały poprawnie. O walorach artystycznych nie będę się wypowiadać bo po tym filmiku nie da się takowych określić, jednakże sama konstrukcja już budzi respekt. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tutaj artykuł z filmem w lepszej jakości:http://www.tvn24.pl/-1,1636481,0,1,dubaj-o...,wiadomosc.html Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pełen szacun dla osób które zakładały materiały pirotechniczne na takiej wysokości.Ten pokaz do otwarcia wierzy Burj Dubai Mnie zaskoczył.10/10 i nie ma co gadać... chciałbym zobaczyć go na żywo :twisted: Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ogromny szacunek,ja bym sie nie odważył pracowac na takiej wysokości Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To zależy jedni to lubią inni nie ja np. lubie chodzić po dachach (radioamator)Mając świadomość że mam zabezpieczenia to czemu by nie wejść. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ci ludzie co montowali to byli bezpieczniejsi niż Ty stojąc na krześle w domu Pokaz- co tu oceniać po prostu świetny! Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Stycznia 2010 To jest dubaj , a teraz zadłużenie na ogromną sumę, szacunek dla tych ludzi którzy mieli świadomość że mogą zbankrutować ale i tak to zrobili 11/10 Rządowy fundusz inwestycyjny Dubaju bankrutuje Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 głupio piszecie. PRawda jest taka ze miedzy pracą na wysokosci 800m, a pracą na wysokosci 50m wybrałbym tą pierwszą bo w momencie kiedy coś mi się stanie mam dodatkowe kilka sekund zycia. Prawda jest taka ze czy spadniecie z 800m czy z nawet 30m to i tak sie zabijecie i tak Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ci ludzie co to zakładali byli zabezpieczeni i to porządnie na pewno nie wisieli na jednej linie tylko pewnie na 3 więc prawdopodobieństwo że mogli by spaść było niewielkie a po za tym nie robili tego amatorzy tylko ludzie z wielkim doświadczeniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi