Mlody 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Czy kupujesz fajerwerki na WOŚP?Jak tak to jakie?Ja osobiście kupuje wyrzutnieThunder - hestia no i jeszcze jakąś tam tanią z hestii bo tylko ten sklep mam pod ręką Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Niektórzy wysyłają "światełko do nieba" -.- ja co roku coś kupuje lub zostawiam ze stuffu i pełno moim kolegów jezdzi po fajery ze mną Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie strzelam, bo nie jest to jakiś dzień w którym można strzelać, a światełko do nieba niech robią Ci do których to należy. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie kupuje bo nie widze głębszego sensu tego, co da chorym dzieciom to że wystrzele jakąś rakiete lub wyrzutnie? :???: Cytuj
Mlody 0 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 No nic, ale jako to że jest WOŚP są organizowane pokazy pirotechniczne w prawie każdym mieście więc dlaczego by się nie dołączyć 1 wyrzutnią : PMoże nie strzelacie bo też niektórzy nie mają blisko sklepów z fajerwerkami a na necie nie chcą się bawić żeby dokupywać 1 wyrzutnie i bulić za przesyłkę. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zamiast kupować wyrzutnie, wrzuciłbyś lepiej tę kasę do skarbonki WOŚP i popatrzył na to co organizatorzy przygotowali. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja też nie widzę w tym sensu, wrzuć do skarbonki WOŚP i się tym pociesz ja wolę iść oglądać ładny pokaz Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Niee ja nie kupuje żadnych fajerwerków na "Światełko do Nieba". Wole jechać do Gdańska na pokaz. Bardzo dobre są co roku . Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja raczej nie kupuje,bo nie widze potrzeby...Wole tę kase wrzucic do puszki Cytuj
Poki 17 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja nawet w życiu nie myślałem o tym, by w dzień WOŚPu strzelać. Dla mnie to dzień jak co dzień, a światełko do nieba to inicjatywa i dodatkowa atrakcja organizatorów, dla ludzi którzy chcą wspólnie obchodzić tą akcje. Cytuj
BiG 0 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zamiast kupować wyrzutnie, wrzuciłbyś lepiej tę kasę do skarbonki WOŚP i popatrzył na to co organizatorzy przygotowali. Właśnie to miałem napisać.Poza tym, po co stwarzać niepotrzebne zagrożenie.GM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi