Skocz do zawartości

Czy kupujesz fajerwerki na WOŚP?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Tak
      4
    • Nie
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kupujesz fajerwerki na WOŚP?
Jak tak to jakie?

Ja osobiście kupuje wyrzutnie
Thunder - hestia no i jeszcze jakąś tam tanią z hestii bo tylko ten sklep mam pod ręką

Opublikowano

Mam tylko 1 zasadnicze pytnie, PO CO ?!

Opublikowano

Niektórzy wysyłają "światełko do nieba" -.- ja co roku coś kupuje lub zostawiam ze stuffu i pełno moim kolegów jezdzi po fajery ze mną

Opublikowano

Nie strzelam, bo nie jest to jakiś dzień w którym można strzelać, a światełko do nieba niech robią Ci do których to należy.

Opublikowano

Nie kupuje bo nie widze głębszego sensu tego, co da chorym dzieciom to że wystrzele jakąś rakiete lub wyrzutnie? :???:

Opublikowano

No nic, ale jako to że jest WOŚP są organizowane pokazy pirotechniczne w prawie każdym mieście więc dlaczego by się nie dołączyć 1 wyrzutnią : P
Może nie strzelacie bo też niektórzy nie mają blisko sklepów z fajerwerkami a na necie nie chcą się bawić żeby dokupywać 1 wyrzutnie i bulić za przesyłkę.

Opublikowano

Zamiast kupować wyrzutnie, wrzuciłbyś lepiej tę kasę do skarbonki WOŚP i popatrzył na to co organizatorzy przygotowali.

Opublikowano

No w Opolu nie jest za ciekawie : /

Opublikowano

ja też nie widzę w tym sensu, wrzuć do skarbonki WOŚP i się tym pociesz ;) ja wolę iść oglądać ładny pokaz :)

Opublikowano

Niee ja nie kupuje żadnych fajerwerków na "Światełko do Nieba". Wole jechać do Gdańska na pokaz. Bardzo dobre są co roku ;).

Opublikowano

Ja raczej nie kupuje,bo nie widze potrzeby...Wole tę kase wrzucic do puszki ;)

Opublikowano

Ja nawet w życiu nie myślałem o tym, by w dzień WOŚPu strzelać. Dla mnie to dzień jak co dzień, a światełko do nieba to inicjatywa i dodatkowa atrakcja organizatorów, dla ludzi którzy chcą wspólnie obchodzić tą akcje.

Opublikowano
Zamiast kupować wyrzutnie, wrzuciłbyś lepiej tę kasę do skarbonki WOŚP i popatrzył na to co organizatorzy przygotowali.

Właśnie to miałem napisać.

Poza tym, po co stwarzać niepotrzebne zagrożenie.
GM