Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TXB500
Nazwa: Craclin Willow
Zdjęcie: 20091027050.jpg
Film:

Cena: około 160 PLN

Opis: Przepiękna bateria, piękny efekt. Jej szybkostrzelność mogłaby być trochę mniejsza no bo 49 sh wali w 7 sekund to naprawdę potęga. Jak się stało 50 metrów od niej to aż wryło człowieka. Przyćmiła nawet JW408 co prawda nie ma takiej szybkostrzelności jak txb500...

Polecam na finał pokazu!
  • 3 lata później...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego na mojej wyrzutni napisane było,że czas jej pracy to 15 sekund i zreszto na filmikach na yotube też czs przeznaczony na strzelanie tej wyrzutni to 14-16 sekund a ona strzelała równo 40 sekund.Wystrzeliwała siedem ładunków w rzedzie w siedmiu seriach.Powiem,że myślałem,że własnie to bedzie prawdziwy odlot na finał i wywali 49 ładunków 15 sekund a tu patrze strzela zupełnie i naczej niż na filmach.Wyrzutnia ta ma bardzo rzadko spotykany efekt takich iskrzących wierzb wypełnionych masą iskier.Nie wiem do końca ale wydaje mi się,że gdyby strzelała w 15 sekund to była by jeszcze piękniejsza a przede wszystkim efektowniejsza ale i tak była piękna.Bardzo mi się spodobała,to była pierwsza wyrzutnia o takim efekcie,nigdy wcześniej nie widziałem takiego efektu.Polecam ją każdemu.

Opublikowano

Masz tutaj najnowszy film tej kostki, i jest 40sekund.

Zawsze jak jestes ciekaw efektu sprawdzaj jak najnowsze filmy.