Tyszek 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Symbol: HE 0703BIGNazwa: Oasis Light Opis: zestaw 15-tu dużych rakietZdjęcie:Film: - brak - Cena hurtowa: 114 złZdecydowanie za drogo jak na piętnaście rakiet, po za tym sami wiemy, co oznacza rakieta z Hestii. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zdecydowanie za drogo jak na piętnaście rakiet, po za tym sami wiemy, co oznacza rakieta z Hestii. A skąd wiesz są beznadziejne skoro ich nie miałeś. Ja dopiero od roku mogę kupować produkty innych firm (przez neta), wcześniej byłem skazany na Hestię. Kupiłem już parę zestawów (chyba 6) i żadne rakiety mnie jak dotąd nie zawiodły. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 jeżeli cie żadne nie zawiodły to nie znasz prawdziwych efektów........ Cytuj
luxor 2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Skoro tak to najwidoczniej trafiły mi się lepsze zestawy. Jednak teraz już nie kupuje produktów Hestii ponieważ u mnie bardzo podrożały. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 2 Lutego 2010 jeżeli cie żadne nie zawiodły to nie znasz prawdziwych efektów........ domyślam się, że chodzi Ci tu o Jorge.... mają bardzo ładne efekty rakiet lecz hestia im dużo nie ustępuje a nawet czasami jest lepsza. o wyrzutniach już nie wspomnę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi