Mam pytanko . W tym roku mialem duzo pierdolek i przyznam ze troche za duzo I czy na nastepego sylwestra kupic sobie pare innych paczek petard ( bo kupuje bez protestów fp3/new ). Bede mial do dyspozycji okolo 400 zl, jezeli bedzie wspolne kupowanie to troche wiecej .
I mam w planach JW408 Jakie wyrzutnie polecacie za 250 zł ? ( Najlepiej jakby były powyżej 50 zł bo z tych małych to efekty juz mnie nie bawia )
Aha, na korsarzu bede mial do dyspozycji bon 50 zł i jaka wyrzutnie wybrac do tej kwoty ?
Pytanie
LandsberG 0
Mam pytanko . W tym roku mialem duzo pierdolek i przyznam ze troche za duzo I czy na nastepego sylwestra kupic sobie pare innych paczek petard ( bo kupuje bez protestów fp3/new ). Bede mial do dyspozycji okolo 400 zl, jezeli bedzie wspolne kupowanie to troche wiecej .
I mam w planach JW408
Jakie wyrzutnie polecacie za 250 zł ? ( Najlepiej jakby były powyżej 50 zł bo z tych małych to efekty juz mnie nie bawia )
Aha, na korsarzu bede mial do dyspozycji bon 50 zł i jaka wyrzutnie wybrac do tej kwoty ?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi