velibrum 12 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Symbol: P7212Nazwa: Europa Opis:CZERWONE BŁYSZCZĄCE KULKI, ZIELONE, SREBRNE TRZESZCZĄCE KULKI; 15 strzałówCena detaliczna: 15 złZdjęcie: Film: Bardzo dobra nowość Komety. Mam nadzieję że pozostałe nowe kostki są równie dobre jak ta. Rozpryski jak na taką cenę były bardzo duże, prawie dorównywały 30 mm. Polecam! Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak na 15zł to świetna wyrzutnia biorąc pod uwagę liczbę strzałów i kaliber miałem okazje ją kupić ale się nie skusiłem Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Września 2010 jak za tą cenę to ją kupie myślałem że jak jest od komety to będzie szajs ale się myliłem Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 5 Listopada 2010 Po obejrzanym filmiku od vela wygląda świetnie, niestety gdy zamawiałem zabrakło jej Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Maja 2013 To prawda czy mi się wydaje ? zmieniono efekt ..(na gorszy ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi