TwiSssteR 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://img191.imageshack.us/img191/3339/604k.jpg Symbol: JW6304 (JW304) Nazwa: Show of Fireworks Kaliber: 30mm Układ efektu: FUN Ilość strzałów: 100 Czas strzelania: 25sek. (55sek) Wymiary: 550x370x230 mm Efekt: RED COMETS + RED CHRYSANTHEMUM; GREEN COMETS + RED CHRYSANTHEMUM; RED COMET + RED CHRYSANTHEMUM Film: FILM Bardzo fajna wyrzutnia... Filmik z YouTube troszkę się różni od tego co doświadczyłem osobiście... W wolnej chwili wrzucę swój filmik... Czas strzelania u mnie wyniósł ok 55sekund, ale to pewnie dlatego, że strzelała dużo wolniej Cena w granicach 300zł Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Z niecierpliwością czekam na Twój filmik, bo ten na YouTubie jest średniej jakości. Sam zastanawiałem się nad zakupem tej kostki, ale z niej zrezygnowałem na rzecz sprawdzonej JW2002. JW304 dobrze wypadła na żywo? Jak ją oceniasz na tle innych wyrzutni które widziałeś na żywo w sylwestra? Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kupiłem ją na zeszłoroczny finał Wypadła świetnie genialny efekt, i na dodatek naprawdę potężny rozrzut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi