apk19 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Symbol: HE0951 Nazwa produktu: Fire Bravo Ilość strzałów: 13Cena: 39.99 zł Moja ocena: 10/10 Moja opinia: Dobra wyrzutnia, ale za tą cenę efekt jest rewelacja . Ogólnie bardzo mi się podobała, bardzo ładny i ekstra efekt. Jestem zadowolony i za rok kupie . Troszkę przepłaciłem bo w innym sklepach ten produkt można było kupić za ok.30 zł. ale nie żałuję . Cytuj
Anton 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 na ile znam w tey wyrzutni 12 strzałów ale ona rzeczywiście ma doskonałe efekty Cytuj
Adixu14 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 U mnie ta wyrzutnia kosztuje 26.99 zł . Niewiedziałem czy to dobry wybur ale ją kupiłem ;D z tego co piszecie chyba nie bd żałował Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zmieniam zdanie co do tej wyrzutni, była na prawdę "mocna" za 25 zł na prawdę warto Polecam! B) Pozdrawiam CraV Cytuj
Ad WróGost 0 Opublikowano 29 Listopada 2011 Świetna wyrzutnia miałem ją w tego stylwka i planuje znów ją kupić moja ocena jak na cene 25zł 11/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi