mpiwowski 182 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Symbol: JW09Nazwa: StyxKaliber: 26mmEfekt: NIEBIESKIE KOMETY + BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; CZERWONE KOMETY + MIENIĄCE SIĘ PALMYIlość strzałów: 16Czas efektu: 20sek.Film: http://www.youtube.com/watch?v=P_OCpkFJB08Zdjęcia w działaniu: Komentarz: Wyrzutnia naprawdę warta swojej ceny. Tania o ładnych efektach. Największe wrażenie robiły ładunki mieniących się gwiazdek, rozprysk był tak duży, że większość by pomyślała iż wyrzutnia ma kaliber minimum 30mm Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nowy Film:http://www.youtube.com/watch?v=fxaptfYMfVo Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ktoś mial jeszcze styxa bo na drugim filmie ma 2 razy wiecej peoni.Ciekaw jestem bo mam puche na sylwka i ma isc przed jw90.Wogole w necie i malo filmow i informacji. Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 22 Grudnia 2010 W jakiej cenie jest ta wyrzutnia? 29zl sklepowa , ciekaw jej jestem bo czuć że coś w niej jest... Tu nieco bardziej film oddaje kolory. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 22 Grudnia 2010 W jakiej cenie jest ta wyrzutnia? Nie umiesz sobie wpisac symbol tej wyrzutni?Przecież jest w kilku sklepach podana jej cen więc nie rób z siebie niedorajdy Cena w sklepach internetowych waha się od ok. 26-35zł. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [quote name='Arturo :)' date='22 December 2010 - 20:55' timestamp='1293047705'Nie umiesz sobie wpisac symbol tej wyrzutni?Przecież jest w kilku sklepach podana jej cen więc nie rób z siebie niedorajdy Cena w sklepach internetowych waha się od ok. 26-35zł. Po to jest forum żeby się dowiedzieć,jaki produkt w jakiej jest cenie.Co do Ciebie nic nie wnosisz do tematu,a z tego co wiem od pisania takich tekstów jest administracja i moderacja.Więc,nie nabijaj swojego kolejnego "pouczającego" bezsensownego posta. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Po to jest forum żeby się dowiedzieć,jaki produkt w jakiej jest cenie.Co do Ciebie nic nie wnosisz do tematu,a z tego co wiem od pisania takich tekstów jest administracja i moderacja.Więc,nie nabijaj swojego kolejnego "pouczającego" bezsensownego posta. Nabiciem posta jest właśnie ten post którego do mnie napisałeś i poprzedniego też,bo nie rozumiem jaki jest sens pytania się o coś co jest rzeczą oczywistą i sam pomyśl jakby to wyglądało gdyby każdy w każdym temacie o danej wyrzutni pytał się jaka jest jej cena... Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Lepiej niech sie znajdzie jakiś kozak co odpali wczesniej wyrzutnie i wzuci film :rolleyes: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Lepiej niech sie znajdzie jakiś kozak co odpali wczesniej wyrzutnie i wzuci film :rolleyes: Ja już odpalałem na poprzedniego sylwestra i film masz w pierwszych postach. Ludzie na co wy liczycie. :blink: Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na tych 2 filmach masz inne kolory - 1 pozbawiony jest praktycznie wogole koloru,ale niema znaczenia czy jest biale,zolte czy niebieskie.... :rolleyes: praktycznie wiekszosc wyrzutni ktora mnie interesuje mam w googlu z roznymi jakosciami poza ta jedna ? - nie bardzo wiem na co tu liczyc ? :blink: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Co mają kolory do rzeczy, przy efektach które wszystkie są srebrne. Srebrny na każdym filmie wygląda prawie tak samo. :blink: Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Co za ludzie ;/Przecież to te same wyrzutnie i te same efekty,kolory ! Jeden filmik został nagrany lepiej jakościowo,a drugi gorzej i trzeci też inaczej to oddał. Kto będzie ci odpalał wyrzutnie,bo ty sobie tego życzysz,bo nie wiesz "czego się po niej spodziewac" :lol: Odpalisz to się sam przekonasz.Pamiętam jak wszyscy mówili cały czas o mały kostkach Triplex'a że takie super itp. a dla mnie to był badziew zupełny ! Odpaliłem i po prostu cudo,bo filmik nie oddał jakości tego pięknego cracklingu który można zobaczyc na żywo. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 w rzeczywistości wyrzutnia jest cudowna , naprawdę robi piękne show. Bardzo piękne 2 efekty , wielkie , na całe niebo , niby lecą nisko , ale u mnie to wyglądało , że leciało na średnią wysokość , a efekty był wielkie , nie chodzi o to że ziemi dotykało , tylko po prostu rozprysk na niebie był bardzo duży , i piękny , polecam !! Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bardzo dobra kostka, razem z cudakiem zrobiły spustoszenie na niebie.10/10 efekty bardzo duże Cytuj
batons95 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 A ja sie na niej zawiodłem nie wiem czemu ale cala wyrzutnia wystrzelia w 10sek, i nie miala az tak duzych rozpryskow Cytuj
Drfireworksfan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Raczej wadliwej nie mam bo moja tez w 10 sek wystrzelila ale mialem polaczenie jw26+jw09 i fajnie wypadlo szkoda ze za szybko strzelala i to nie wina przechowywania bo odpalilem ja polaczona 2min po tym jak na pole wyszedlem ;d Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 mi również wystrzeliła w ok.10-12s ale to był jeden z hitów Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na filmach mpiego efekty wydawały się ogromne,a w rzeczywistości efekty były duże,ale nie aż tak jak sobie wyobrażałem,ale również pod względem efektów ta wyrzutnia nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak inne.Moja ocena 7/10. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam,Mam pytanie do osób które miały tą baterię, może się wydać głupie ale dla mnie istotne. Mianowicie czy Styx ma lont z boku wyrzutni czy u góry? Pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi