Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data – 10.01.10
Okazja – Główny pokaz WOŚP
Miejsce - Warszawa, Pałać Kultury i Nauki
Godzina – 20:00
Wykonawca - Goldregen
Długość pokazu – około 4:30
Film -

dobrej jakości

Byłem na pokazie lecz robiłem zdjęcia z których i tak nic nie wyszło :angry:. Rok temu było zdecydowanie lepiej. Z resztą statystyki mówią same za siebie, jednak ja ich nie mam :unsure: . Co do samego pokazu niech się wypowiedzą znawcy bo rok temu po między innymi mojej opinii Pan z firmy się odezwał że zostało źle ocenione. Wtedy to został stworzony ten dział.

Dla porównania film z poprzedniego światełka http://www.youtube.com/watch?v=MCU_eLoS2Xs
Opublikowano

Zgodzę się z Tobą, że w zeszłym roku było nieco lepiej.
Ale i tak nie ma co narzekać, bo pokaz po raz kolejny zaprezentowany przez Panów z Goldregena był na wysokim poziomie.
Już od samego początku synchronizacja była perfekcyjna, a komety i wachlarze świetnie stopniowały napięcie.
W pokazie jak zawsze dużo złotych i brokatowych efektów. Szczególnie bomby z efektem Corolla with red/green strobe pistil robią duże wrażenie i są bardzo efektowne.
Jeśli chodzi o finał, to uważam, że zabrakło na dole jakichś wachlarzy i przez to dół był trochę "łysy".
Warto również wspomnieć o muzyce, która jak zawsze jest niezwykła. Światełko do nieba w Warszawie to nie tylko fajerwerki,
ale także wspaniała muzyka, która co roku robi na mnie wrażenie.