luxor 2 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Co myślicie o tym modelu: Sony Cyber-shot DSC-W130? Zamierzam wymienić starą cyfrówkę na jakąś lepszą bo stara już mi siada. Aż tak dobrze się nie znam, ale specyfikacje chyba ma dobrą jednak wolałem się dopytać Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja mam aparat o podobnych prametrach i robi ładne zdjęcia. Raczej aparat ok. Jeden z minusów to to że podobno niemożna przybliżać przy filmiku ale to chyba mało aparatów ma. Ja nie jestem znawcą ale wdłg. mnie warto brać. Cytuj
0 luxor 2 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja mam aparat o podobnych prametrach i robi ładne zdjęcia. Raczej aparat ok. Jeden z minusów to to że podobno niemożna przybliżać przy filmiku ale to chyba mało aparatów ma. Ja nie jestem znawcą ale wdłg. mnie warto brać. Od kręcenia filmików mam kamerę więc mi to nie przeszkadza. Tylko do zdjęć będę go używał Cytuj
Pytanie
luxor 2
Co myślicie o tym modelu: Sony Cyber-shot DSC-W130? Zamierzam wymienić starą cyfrówkę na jakąś lepszą bo stara już mi siada. Aż tak dobrze się nie znam, ale specyfikacje chyba ma dobrą jednak wolałem się dopytać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi