Witam, Chciałbym abyście pomogli ułożyc mi stuff, a dokładnie same wyrzutnie, bo nie wiem jakie wybrac a chce żeby były jak najlepiej dobrane i żeby robiły duże wrażenie na mnie jak i na widzach Chciałem jakąś jedną fajną żeby nadawała się na finał.Osobiście podobają mi się takie:jw165,jw401,jw402,jw413,B8 oraz TB240.Na same wyrzutnie chce przeznaczyc ok.450zł.Jeszcze jedno,tylko proszę nie mówic, że wszystko może diametralnie ulec zmianie,bo zdaje sobie z tego sprawę.Proszę aby każdy wyraził swoją opinie i sugestje.
Pytanie
Arturo :) 14
Witam,
Chciałbym abyście pomogli ułożyc mi stuff, a dokładnie same wyrzutnie, bo nie wiem jakie wybrac a chce żeby były jak najlepiej dobrane i żeby robiły duże wrażenie na mnie jak i na widzach Chciałem jakąś jedną fajną żeby nadawała się na finał.Osobiście podobają mi się takie:jw165,jw401,jw402,jw413,B8 oraz TB240.Na same wyrzutnie chce przeznaczyc ok.450zł.Jeszcze jedno,tylko proszę nie mówic, że wszystko może diametralnie ulec zmianie,bo zdaje sobie z tego sprawę.Proszę aby każdy wyraził swoją opinie i sugestje.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi