velibrum 12 Opublikowano 5 Marca 2010 Nazwa: Painting SkySymbol: TXB475Efekt: Czerwone mieniące się ogony do trzeszczących chryzantem / Red glittering tails to crackling chrys.Opis: Fan Shape 25 sh, 30 mmCena detaliczna: 93 złZdjęcie: Film: TXB475 x 2Zdecydowanie najefektowniejsza bateria fan 25 sh na rynku amatorskim. Słusznie zrobiła furorę na ostatniej prezentacji Triplexa. Inne baterie cracklingowe typu Scirocco również Triplexa, czy JW59 są gorsze. Najefektowniejszy time rain znajdziemy w TXB475. Burst rozrzuca gwiazdki aż do ziemi. Moje najmilsze zaskoczenie ostatniego sylwestra! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przyjrzałem się teraz dokładnie tym bateriom co mam w domu, wcześniej nie zwróciłem uwagi. Painting Sky z nową poligrafią mają już normy europejskie. Są na niej wszelkie możliwe oznaczenia. Zawartość prochu 550g. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2010 może nie straciły. Skoro np. wcześniejszy maks 2kg był przy 100sh to dzieląc to na 4 wychodzi nam 500g dla 25sh a painting ma 550g. Więc istnieje jakaś tam szansa, że są takie same. Ale raczej jest pogorszona, przekonamy się za 4 dni. Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 W takim razie zobaczymy. Szkoda by było takiej fajnej wyrzutni. Będę odmawiał cały rok pokutę, za to, że nie będę ich miał na tym sylwestrze. Chyba, że jeszcze uda się to nadrobić Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Miałem tą wyrzutnie, ale jeszcze ze starą poligrafią. Była cudowna, razem z jw408 zrobiły ogromne wrażenie na publiczności.Na przyszły rok będę brał 2-3 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie ważne czy stara czy nowa poligrafia i przepisy UE. Obie wersje są cudowne. Moje strzelały naprawdę rewelacyjnie. Śmiało polecam. :rolleyes: Cytuj
Matek711 0 Opublikowano 2 Stycznia 2012 TXB475- PAINTING SKY :To Wiadomo Kompletny Szał Zrobiła Bardzo Dużo Hałasu i Publika była Bardzo Zadowolona 11/10 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Fenomenalna wyrzutnia Triplexa. Robi dużo hałasu a iskry lecą aż do ziemi. Po mimo jednolitego efektu jedna z ciekawszych propozycji kątówek do ok 100 zł. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Cena detaliczna 93zł a da radę ją gdzieś dostać taniej ? Np do 70. JacuQM Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Niezwykła chmura craklingu.Tak określiłem to kostkę po pokazie.Cracling bardzo piękny,gęsty i robiący szeroki obraz widowiska.Wyrzutnia wystrzeliwała u mnie bardzo dynamicznie serie.Czwarta i piąta seria była praktycznie na siebie nałożona.Kapitalna kostka! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi