Poki 17 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jest dobrze ale spodziewałem się większej liczby zainteresowanych Rzecz w tym, że większość osób interesujących się pirotechniką już od kilku tygodni/miesięcy kompletuje swój sylwestrowy zestaw, a teraz przeważnie uzupełniają braki i szukają drobnostek. Z kolei sezonowcy zaopatrzą się w marketach i pobliskich punktach okresowych. Cytuj
strzaleon 0 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Do listy warto dodać tą firmę, sprawdźcie sami fajerwerki lublinPozdrawiam Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Drogi Panie chesterW następnym roku radze ogłaszać się jeszcze przed sezonem sylwestrowym, wtedy na pewno zainteresowanie z naszej strony będzie większe. Życzę udanych żniw na przeciętym Kowalskim Cytuj
chester 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam!Dzięki za zainteresowanie Faktycznie widocznie to tak już jest, może za rok będzie lepiej Wcześniej niestety też zajmuje się innym towarem tzn kalendarze i teraz wszystko mi się kumuluje stąd ten brak czasu Dla zainteresowanych prześlę cennik ale potrzebuje adresy email Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Polecam zakupy u chester'a !Nie dość, że ceny hurtowe to do tego można wynegocjować rabacik Bardzo się ciesze, że w końcu u nas w Lublinie można dostać produkty Jorga, ponieważ wcześniej było to właściwie niemożliwe i praktycznie we wszystkich sklepach dominowała Hestia. Dzisiaj byłem z userem hl1030 odebrać zamówione wyrzutnie przed wcześniejszym kontaktem przez telefon.Reasumując, bardzo polecam zakupy u tego Pana - bardzo dobry kontakt, i naprawdę super ceny ! Jeszcze raz gorąco polecam, bo naprawdę warto ! Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Potwierdzam wypowiedz Artur jak najbardziej pozytywnie i zachęcam wszystkich z lublina, okolic do zakupów u pana Chestera oczywiście obowiązkowe (+18) Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam, dołączam się do pytania. Gdzie można w Lublinie zaopatrzyć się w fajerwerki dobre i w przystępnej cenie? Pomijając fakt zakupów w Realu, Carrefourze, Biedronce, Lidlu, Tesco, Leclercu itp. Czy można dostać jakoś w Lublinie FP3 (duże) taniej jak za 20 zł? Są jakieś miejsca gdzie się to sprzedaje, bo w zasadzie nie spotkałem się z takim czymś poza siecią. Czasu do Sylwestra pozostało bardzo mało, a w końcu Lublin miasto wojewódzkie, więc coś tam powinno się znaleźć. Proszę o szybkie odpowiedzi. Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Polecam zakupy u chester'a !Nie dość, że ceny hurtowe to do tego można wynegocjować rabacik Bardzo się ciesze, że w końcu u nas w Lublinie można dostać produkty Jorga, ponieważ wcześniej było to właściwie niemożliwe i praktycznie we wszystkich sklepach dominowała Hestia. Dzisiaj byłem z userem hl1030 odebrać zamówione wyrzutnie przed wcześniejszym kontaktem przez telefon.Reasumując, bardzo polecam zakupy u tego Pana - bardzo dobry kontakt, i naprawdę super ceny ! Jeszcze raz gorąco polecam, bo naprawdę warto ! Witam,mógłby się Pan nieco obszerniej wypowiedzieć o zakupach u chestera? Mam tu na myśli jaki posiada w swojej ofercie towar, w jakiej cenie oraz na jakich zasadach przebiega handel, czy umawia się z nim na tranzakcie, takie właśnie detale mnie interesują. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam,mógłby się Pan nieco obszerniej wypowiedzieć o zakupach u chestera? Mam tu na myśli jaki posiada w swojej ofercie towar, w jakiej cenie oraz na jakich zasadach przebiega handel, czy umawia się z nim na tranzakcie, takie właśnie detale mnie interesują. Jeden importer ( Jorge ), praktycznie wszystkie pozycje, które posiada ten importer w swojej ofercie posiada ten Pan. Umawiamy się w okolicach centrum handlowego Olimp przed wcześniejszy kontaktem telefonicznym. Piszemy na maila lub PW wiadomość z prośbą wysłania cennika, wybieramy interesującą nas pozycję, kontaktujemy się z chesterem, aby upewnic się czy interesująca nas pozycja z cennika jest aktualnie dostępna. Tak oto wyglądają zakupy u tego Pana Jakie są ceny ? Powiem w skrócie - niższe niż na internecie 1 Cytuj
Dr Smierc 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 W pełni polecam zakupu u Pana Chestera. Pełny profesjonalizm, świetny towar (Jorge), super ceny! Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Temat dość rozwinięty już i przedstawiony w sposób niemal wyczerpujący. Ale teraz takie zapytanie. Czy jest możliowść zakupów w hurtowni Jorge w formie detalu? Czy pozostaje tylko opcja hurtowa (i teraz główne pytanie tego posta) - Ile hurtownia Jorge uważa za hurt, i czy jest możliwość by dokonała ona wysyłki kurierskiej (coś na zasadzie sklepu on-line), tylko mi właśnie zależy na cenie. A jak wiadomo nie ma taniej jak w hurtowni (chyba, ze o czymś nie wiem). Zatem czekam na opowiedzi i dziękiza fatygę/pomoc Cytuj
chester 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam!We wrześniu będę w Jorge i tym samym przywiozę trochę towaru i jak ktoś jest czymś zainteresowany to piszcie i mogę zebrać od was zamówienia najbardziej mi chodzi o kostki najlepiej takie co pakowane są po 1-2 sztuki czyli zazwyczaj 100 strzałowe itd.Będzie możliwość wysyłki kurierem dla zainteresowanych Mogę podesłać gotowe te kostki co są dostępne każdemu na e-maila Ale zainteresowani niech piszą wszystkie możliwości bo mam jeszcze coś na stanie z mniejszych z tamtego roku więc może będzie Odpisze na każde zamówienie co jest dostępne, a co nie czekam na zamówienia do 04.09.2012 Swoje pytania kierujcie na gerard.jaglewicz@wp.plCeny otrzymacie całościowo jak podliczę wszystkie kostki oczywiście te osoby co u mnie robiły zakupy to wiedzą , że warto Pozdrawiam wszystkich Cytuj
chester 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nasza oferta skierowana jest do klientów hurtowych, sklepów i hurtowni. Jesteśmy regionalnym dystrybutorem fajerwerków marki JORGE na terenie Woj. Lubelskiego. Duża różnorodność (ponad 150 rodzajów) oferowanych przez nas produktów pozwoli Państwu wybrać towar, który zapewni satysfakcję nawet najwybredniejszego klienta, a wysoka jakość towaru zapewni klientom niezapomnianą i udaną zabawę. Rabat w wysokości 5 % dla klientów z forum, na hasło: "FORUM" w tym roku przy ul. Technicznej 4, To jest plac gdzie mieści się centrum motoryzacyjne zaraz obok najnowszej części olimpu gdzie znajduje się kino . Zapraszam Prosze o wcześniejszy kontakt 530 017 352 Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam, wiem ze temat troche umarl ale mimo wszystko postanowiłem napisać. Czy jest gdziekolwiek w Lublinie możliwość zakupu 2 stycznia fajerwerków? Wiem, że dzisiaj (1 stycznia) raczej wszystko jest pozamykane, ale może ktoś wie, czy jest możliwośc kupna gdziekolwiek Lublinie zarówno dzisiaj jak i 2 stycznia ? Chodzi mi o sklep stacjonarny, internetowy raczej odpada chyba, że jest możliwość zamówienie przez internet i odbioru w Lublinie . Tak mnie naszła ochota na postrzelanie dzisiaj, wiec prosze o w miare szybką odpowiedz. Dzięki z góry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi