xir 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 witam wszystkich forumowiczów :grin: czy kotos nie wiem moze czasem gdzie znajduje sie hutownia (rzecz jasna fajerwerkow :razz: ) w szczecinie lub oklic szczecina do 80km ps kolega mi mowil ze jakas hurtownia jest jak sie jedzie do szczecina al nie zna ani ulcy ani nic :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja jestem ze szczecina i co rok kupuje tam fajerwerki w tej hurtowni. Ona jest na kolumba 5 koło komisu samochodowego daje strone http://www.fajerwerki.szczecin.pl/index2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 WIELKIE DZIĘKI ŻUK!!! a tanio tam jest?bo jade po swietach i nie wiem ile kaski brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 ja też jade po świętach a ceny mają takie jak w stanrdandowym hurtowym cenniku jorge byłeś w galaxy w sklepie z fajerwerkami kołu zjazdu z pierwszego piętrra np piccolo 3 zł a new generation 13 178zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 ja też jade po świętach a ceny mają takie jak w stanrdandowym hurtowym cenniku jorge byłeś w galaxy w sklepie z fajerwerkami kołu zjazdu z pierwszego piętrra np piccolo 3 zł a new generation 13 178zł chyba ich pogieło ja mogę new generation 13 kupić za 38zł :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi