dyzio1313 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 a mial je ktos?? jest tam 12 sztuk niewiem czy glośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekhammer 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hammer petard mają dwa plusy: 1.Dużo prochu jeśli ktoś rozbiera je na części, 2. Są czasami głośniejsze od Achtungów... Minusy tych petard (opakowań) to to że jest ich w opakowaniu tylko 12 sztuk.. Polecam te petardy tym co nie lubią przepłacać w zwykłe petardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSc12 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja mialem te petardy kupielm sobie 5 pazcek za 1,79 kolo mnie sa w sklepie nawet glosne glosniejsze od paczki korszarzy na nastepny rok tez kupi e 5 paczek :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 No można takie hukowe petardy w dzień na sywlka popuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSc12 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 nom i sa one tanie :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 są super głośne ale moim zdaniem są za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSc12 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 są super głośne ale moim zdaniem są za drogie a po ile je kupowales bo ja w leader price za 1,79zł ;p;p i 1 wyrzutnie za 8zl i 2 pazcki picolo;p;p;p i wyszło mi 11,79zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 są super głośne ale moim zdaniem są za drogie Ta szczególnie, że kosztują koło 2 zł za 12 sztuk, a naprawde się opłaca mam jesczze 2 opakowania, efekt na otwartej przestrzeni jest piorunujący, strasznie głośnoPOLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 dobra petardka slychac ja na 20 m kwadratowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 dobra petardka slychac ja na 20 m kwadratowych Ciekawe jak to obliczyłeś :???: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albsup 0 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja je kupuje w opakowaniach 50 sztuk za 7 zł, to jest normalne k0204 Hestii, w każdym bądź razie produkt dość mocny i bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 where are foto this petards(HAMMER petards) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Here is:http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...dy/K0204-12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witus dzieki za fotke. Juz sobie przypomnialem, bardzo fajne petardy. kupie je sobie na sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 bardzi mocne petardy, kiedyś z kuzynkiem dawaliśmy na nie kamienie (płaskie, 30x30 m/w) i oddalaliśmy sie i powiem że podnosiło je, a huku ile było i zabawy zdecydowanie polecam na zabwae w dzień w sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz9312 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dobre,mocne petardy ale nie najmocniejsze :smile: Hukiem przypominaja basowe.Kupuje je za 3 zł ale mogly by byc po 2 zł :grin: Polecam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 są super głośne ale moim zdaniem są za drogie Ta szczególnie, że kosztują koło 2 zł za 12 sztuk, a naprawde się opłaca mam jesczze 2 opakowania, efekt na otwartej przestrzeni jest piorunujący, strasznie głośnoPOLECAM ! sory pomyliło mi się chodziło mi o grand boomb :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Miałem w tamtym roku Hammer Petard prawie mi w łapie wybuchł ale huk jest extra jak na taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kupiłem je na tego sylwka i odpaliłem trochę ich... Jeden wsadziłem do rurki huk taki normalny odpaliłem koło samochodu i włączył się alarm, wsadziłem do butelki i zamknąłem ją, rozsadziło butelkę, odpaliłem normalnie i sąsiad mnie opieprzył... Potwierdzam znowu huk świetny, ale 12 na paczkę to strasznie mało, bardziej opłacalne są V-Power'y 100 sztuk a huk podobny ... na zabawę 30 i 29 w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Bardo głośne .... , ale moim zdaniem bardziej się opłacają super cracker ( czu jakoś tak )z jorga huk podobny 12szt. ale cena mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Bardzo fajne petardy glosne i tanie (u mnie po 1.20 12szt w hurtowni a w sklepie 1.50) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dobra petardka slychac ja na 20 m kwadratowych Ciekawe jak to obliczyłeś :???: . slychac ja chyba na 100 metrach kwadratowych(10x10) bo 20 to gdzies 4x5m :grin:kolo mnie te petardy sa za 1,50 paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Super petardki u mnie chodzą po 2 zł szkoda że tylko 12 szt w paczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no dobrze by bylo zeby w nich bylo chociaz 30 sztuk mogloby byc za 3-4 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 PS.Bez urazy ale co to za różnica ile sztuk jest w paczce jak chcesz żeby było wiecej to se kup kilka opakowań chyba że wam chodzi o to że jak by bylo wiecej w paczce to by byly tańsze :roll:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi