Skocz do zawartości

K0204-12 Korsarz/Hammer Petard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no o to wlasnie mi chodzi zeby sie bardziej oplacalo

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

jaka jest róznia między korsarzami a hammer-ami?? niby te same rozmiary apudelka sa inne :?:

Opublikowano

Korsarze są z Jorga a Hammery są z Hestii.

Poza tym z hammerów ten gips z dołu kruszy się i proch się wysypuje, przynjamniej ja miałem w tamtym roku.

Opublikowano

I to i to jest z hestii, obydwie mają ten sam symbol chyba ? i mają bardzo słaby huk. Korsarz jest lepszy niż Hammer Petard, ale i tak nie jest mocny.

Opublikowano

Zwykłe K0204 i o bardzo mocnym huku.
Do achtunga nie ma co porównywać , ale walą ładnie.
Myślę , że bardziej opłaca sie kupić K0204/50 , ale za tę cene te również mogą być.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja osobiście jestem bardzo z nich zadowolony 8/10 :razz: ,ale czy korsarze są głośniejsze od Hamerów :?:

Opublikowano

Moim zdaniem Neodo ma racje, nie jest to mocna petarda. Kiedys wydawały mi się mocniejsze, ale wtedy byłem młodszy;p i pewnie inaczej je odbierałem.

Opublikowano

Mam pytanie zakupiłem korsarze z Hesti k0204-1 czy one różnią się od k0204???

Opublikowano

sa nie zle jak na taka cene ale ja wole piratki :mrgreen:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ma ktoś Zdjęcie tych perard?

Opublikowano

To nie sa zwykle korsarze? takie same wymiary sie wydaja

Opublikowano

aa to te. To są zwykłe korsarze...

Opublikowano

są dosyć tanie i głośne ogólnie to je polecam :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uważajcie na KORSARZE z Kauflandu... Wadliwa seria czy co ale z 3szt/12 w pudełku wysypał się proch. Otwieram paczkę a tu zonk - 3szt do utylizacji. Problem tkwi w tym że zapłon jest strasznie ubogi i nie jest zalany cały koniec korpusu, zostaje mała szczelinka i proch spierdziela. Poza tym ładunek nie jest dobrze ubity... Dziadostwo...

• 1 rok później...
Opublikowano

Uważajcie na KORSARZE z Kauflandu... Wadliwa seria czy co ale z 3szt/12 w pudełku wysypał się proch. Otwieram paczkę a tu zonk - 3szt do utylizacji. Problem tkwi w tym że zapłon jest strasznie ubogi i nie jest zalany cały koniec korpusu, zostaje mała szczelinka i proch spierdziela. Poza tym ładunek nie jest dobrze ubity... Dziadostwo...

Co Ty gadasz ja kupiłem w Kauflandzie 3 paczki all wypały i lepsze niż rok temu ! Świetne były !

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Do tych petard mam mieszane uczucia.Kupiłem rok temu w Kauflandzie i jak ktoś pisał,że był wysypany proch.Też miałem taką sytuację całe pudełko czarne a do tego wypaliło może 5 sztuk.Po odrzuceniu np na beton lub asfalt odpadała draska i po petardzie :/ Jakościowo beznadzieja...