Gość DreSzCzyK Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Wszytkich!Mam do zaprezentownia stojak na Rakiety, wykonałem z rur od wyrzutni Wydaje mi się że stojak doskonale nadaje sie na pokaz fajerwerków,profesjonalnych rakiet typu VOYAGER - JR40Długość stojaka 22cmZapraszam do oceniania i komentowania Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Marca 2010 masakra, coś ty wymyślił. ten twój stojaczek to chyba się nadaje do rakietek najmniejszych Jorge Rockets, a nie Voyagery. Powodzenia włóż jednego Voyagera do tej rury a cały stojaczek ci się przewali. Te rakiety mają prawie metr długości :lol: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 28 Marca 2010 To fakt, jest zbyt mało masywny, może zalej gipsem na dole to zyska na wadze ale i tak do takich wielkich rakiet najlepsze by były rury po foli strech ze sklepu np Castorama, LM mają one średnicę 5cm i są wiele dłuższe ok 50 cm. W ten stojak to max na Thundery/Perfety chyba że chcesz go przed strzelaniem jakoś wkopać. Mpi nie naskakuj tak na niego, miał ochotę przynajmniej PS te rury dają za darmo Cytuj
jeremiksik 0 Opublikowano 10 Lipca 2010 Witajcie.Nie no stary nie rób siary w ym rakietki ze spadochronem sobie puśc Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi