Grubson^^ 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam,Zastanawiam się ile by kosztowało zrobienie takiego pokazu i do jakiej firmy się zgłaszac... Wiem ze to są astronomiczne sumy sa okazje które trzeba tak świętować...Z góry dzieki za odpowiedzPozdroKrzysiek "Grubson" Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam,nie wiem ile dokładnie kosztuje taki pokaz co pokazał nam Pan z yt ale tutaj są filmy z pokazów za określoną kwotę 6000pln 9000pln Taki pokaz jest oferowany przez firmę wulkan. Jednak każde zamówienie jest realizowane indywidualnie, jest zależne od terenu, ilości publiki no i oczekiwań klienta. Pozdrawiam Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Cena takiego pokazu to +\- ( nie znam stawek Fenixa ) 8 000 zł. Wulkan niestety w w/w pokazach nie stosuje przejść z singlami i minami ( a o to autora na pewno zauroczyło w pokazie podanym w linku ). Jak powiedziałem wcześniej możesz zgłosić się do firmy Fenix z Zielonej Gór - wykonawcy pokazu. Cytuj
Pytanie
Grubson^^ 0
Witam,
Zastanawiam się ile by kosztowało zrobienie takiego pokazu i do jakiej firmy się zgłaszac...
Wiem ze to są astronomiczne sumy sa okazje które trzeba tak świętować...
Z góry dzieki za odpowiedz
Pozdro
Krzysiek "Grubson"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi