rybson19 0 Opublikowano 11 Grudnia 2006 jeśli ma ktoś jakieś ciekawe i niedrogie znajome sklepy bądź też hurtownie we Wrocławiu lub jego bliskich okolicach to niech wpisze pięknie ;]ja mogę w każdym razie wpisac miejsce w którym zaopatruję się od kilku lat i jest to sprawdzone i w miare niedrogie miejsce... jest to hipermarket E.Leclerk może mało oryginalne ale jak co roku jestem zadowolony z efektów i z ceny. serdecznie pozdrwiam i zapraszam do wpisywania punktów zaopatrzeniowych Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Takiemu odrazu Warna, nawet nie poszukał tylko odrazu gotowca chce :Google nie egzystują :?: : Nawet nie popatrzyłeś :A oto Linki:Tu masz wszystko A tu Informacje o Hurtowni Tu masz Hurtownie we Wrocławiu Cytuj
milan07 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 Często bywam we Wrocku i powiem szczerze że jestem rozczarowany bo nie ma w takim mieście hurtowni Jorge szkoda Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 a czy woogole jest jakas hurtownia gdzie nie sprzedaja tylko od 800 zł i firmom ktore beda dalej sprzedawac te fireworksy ? Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 13 Lutego 2008 czy jest jakaś hurtownia w okolicach Wrocławia ,gdzie można kupić Festivala i Thunder? Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 18 Marca 2008 wiedziałem^ nie ma hurtowni w jednym z największych miast polskich :neutral: -.0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi