mpiwowski 182 Opublikowano 8 Maja 2010 Efekt: GWIŻDŻĄCE KOMETY Z CRACKLINGIEM + KOLOROWE CHRYZANTEMY Kaliber: 19 mmIlość strzałów: 100Układ efektu: ICzas Efektu: 40Film: Muszę przyznać, że naprawdę ta bateria robi wiele szumu. Ale ostatecznie i tak bym się na nią nie skusił, czegoś mi brakuje :rolleyes: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=7anobABRFyYNaprawdę wyrzutnia, jest godna uwagi. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Na FM jest za 174 w tej chwili jest promocja wiec napewno droższa jest... Cytuj
tonnymontana 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 noo to wyrzutnia robi niezłe show ale troche drogie te show Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 JW4071 - bardzo fajna, dynamiczna i głośna wyrzutnia. Cena w punkcie sprzedaży Jorge w Zielonej Górze to 148 PLN (o ile dobrze zapamiętałem). Cytuj
capensis 12 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Bardzo dobra kostka! Juz same gwizdki robią wrażenie, a następujące na końu ich lotu eksplozje to po prostu majstersztyk! Polecam, ale wg mnie muszą być odpalone min. 2szt na raz. Jeden z ciekawszych produktów! Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 10 Października 2013 Za droga. Lepiej kupić achillesa Achilles to ponad 300 stów :xmas_happy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi