mpiwowski 182 Opublikowano 14 Maja 2010 Efekt: GOLDEN WAVE + BIG CRACKERKaliber: 30 mmIlość strzałów: 49Układ efektu: IWymiar: 250x250x200http://www.youtube.com/watch?v=xqZdEBPiVwU Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 1 Stycznia 2011 kupiłem tą wyrzutnie z ciekawości, efekty dość fajne, sporej wielkości, na pewno nie można nazwać tej wyrzutni niewypałem, jednak czegoś mi brakowało Moja ocena 8/10 Cytuj
petardos 1 Opublikowano 18 Marca 2012 Miałem tą kosteczkę w tym roku na sylwka. Powiem jedno efekt jest piękny, te opadające gwiazdki do ziemi ( dosłownie) wyglądają genialnie.Oto filmik mojej produkcji filmowany z odległości ok 30 m (wybaczcie że nie ma samego momentu odpalania ale bateria siadła) Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 18 Marca 2012 Miałem tą kosteczkę w tym roku na sylwka. Powiem jedno efekt jest piękny, te opadające gwiazdki do ziemi ( dosłownie) wyglądają genialnie.Oto filmik mojej produkcji filmowany z odległości ok 30 m (wybaczcie że nie ma samego momentu odpalania ale bateria siadła) Mam pytanko czy tą wyrzutnie miałeś już po CE czy nie ?Pozdrawiam KrychFire Cytuj
domin839 2 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mój film tej wyrzutni: Nie polecam liczyłem zdecydowanie na coś lepszego. Cytuj
petardos 1 Opublikowano 15 Czerwca 2012 U mnie mimo oznaczeń wyrzutnia wyglądała wspaniale jak stałem ok 20 m od wyżutni i iskry leciały mi na głowę , natomiast u ciebie ta kostka wygląda faktycznie nieciekawie. Po drugie czym nagrywałeś ten film komórką ? Efekt jest wogóle jakiś taki pomarańczowy i trochę inny niż w moim filmie. Może zmienili efekt jak myślisz ? Cytuj
domin839 2 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Film nagrywany aparatem. Efekt był lipny. W tym roku kupię może go jeszcze i ogarnę czy to była jakaś pomyłka... Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 24 Lipca 2012 W tym roku postanowiłem zakupić tą wyrzutnie i ją przetestować bo są różne o niej opinie, mam nadzieje, że się na niej nie zawiodę, a na filmach widać, że efekt opada prawie do samej ziemi. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 W tym roku postanowiłem zakupić tą wyrzutnie i ją przetestować bo są różne o niej opinie, mam nadzieje, że się na niej nie zawiodę, a na filmach widać, że efekt opada prawie do samej ziemi. Będziesz ją odpalał przed listopadem, czy czeka na Sylwestra? Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 @Poki, przed listopadem nie ma okazji by ją wystrzelić za bardzo, więc czeka na sylwestra Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Bardzo ładna, głośna wyrzutnia. Efekty były rozłożyste, długo utrzymywały się na niebie i opadały praktycznie do samej ziemi. Zdecydowanie polecam. Mój film : Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Bardzo ładna wyrzutnia , troche droga , ale dla takich efektów warto dać troszkę więcej kasy Film: http://www.youtube.com/watch?v=PO99Qs7G5oU Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2016 To mój filmik https://youtu.be/wlSCCilWwM0 Wyrzutnia naprawdę wspaniała.Nie spodziewałem się,że jest aż tak piękna.Filmik,który dodałem tylko w 10% pokazuje piękność tej wyrzutni.Sajgon wymiata.Nie wiem czy to nie najlepsza 49tka jaką miałem a trochę ich już widziałem.Zrobiła niesamowite wrażenie.Ma ogromne rozbryzgi,jest bardzo głośna,te trzeszczące złote a właściwie bardziej brązowe palmy powaliły na kolana.Uważam,że wypada jeszcze lepiej niż np. triplexowskie txb499 i txb593. Kto jeszcze nie miał niech żałuje...to trzeba zobaczyć Dodam,że filmik nagrywany był z prawie 40m. Polecam tą niezwykłą wyrzutnię w 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi