firawerkoman 7 Opublikowano 15 Maja 2010 Symbol: FP0204Nazwa: Half red half silver peonyOpis: Bomba pirotechniczna 2" NWPZdjęcie: może będzie Film: Cena hurtowa:Moja ocena- piękny wybuch, kręcone z 20 metrów. Jego rozmiary na prawdę robią ogromne wrażenie. Ja już mam zaplanowany finał na sylwestra Pozdrawiam Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Naprawdę bardzo ładny efekt, tylko ta cena... Wybuchowa Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ładny efekt i fajne mocne uderzenie;) To lubię w moździerzach! Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Efekt na filmiku mi się tak średnio podobał, może dlatego że go całego nie uwieczniłeś. kabiler 2" to oczywiście duzo .a można wiedzieć jaka cena, bo jak czytam posta Fireworks Master to sądze ze on coś na ten temat wie Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 22 Stycznia 2011 teraz to i tak juz nie istotne, bo szelek triplexa nie kupisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi