MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 18 Maja 2010 Mam do wydania 70zł i chce kupić kilkanaście rakiet które maja w miare fajny efekt,tez chce kupic jakies petardy hukowe ale niewiem jakie,i tez przydałby się rzymskie ognie. Dziekuje z góry tym co doradzą co mam kupic :rolleyes: Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 18 Maja 2010 Napisz jeszcze w jakiej Hurtowni kupujesz Z rakiet to moge ci polecić XTREM - JR11 z Petard hukowych to napewno FP3/NEWrzymiaki P2321 - GIGA POWER Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Pytałeś z jakiej hurtowni?? To tak z hurtowni hestia i jorge i tez mam niedaleko taki mały bazar to tam może jakieś drobne hukowe.I jeszcze jak byś mógł to napisz nazwy bo symboli jeszcze dobrze nie znam.Dziękuje z góry Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zdecydowanie polecam Ci rakiety Dragon Queen Rocket są świetne... jeżeli masz dostęp do artykułów hestii to bierz achtungi małe (HE0208) nigdzie nie znajdziesz lepszego huku... Jeżeli nie znalazł byś achtungów to pozostaje tylko FP3 NEW i piratki ;D z rzymiaków polecił bym Ci zwykłe "plujki" http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1076&lang=pl Dużo, tanio i masa zabawy ;PPozdrawiam! Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 OK dzięki posłucham cie XD a ile kosztują te rakietki ?? Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 2 Października 2010 Ja polecam ci rakiety , JADE - P9803, miałem 2 lata temu i przyznam bardzo dobre rakiety,jak za tą cene. Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Opublikowano 2 Października 2010 lukne na youtube ich efekt i pomysle Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Z rakiet polecam ci Voo-Doo Jorge'a, mozesz tez wziasc jakis zestaw(polecam Goliata) i do tego hukowki i rzymiaki. Z petard polecam oczywiscie FP3/NEW, rzeczywiscie niezwykla moc, Achtungi Hestiowskie zreszta Jorgowskie tez jako urozmaiczenie. Z rzymiakow ci chyba nic nie polece bo wprawdzie mialem trzy Jorgowskie serie ale nazw nie zapamietalem, wzialbym klasyczne Multikolory, ale w twoim przypadku, czyli gdzie nie masz wyrzutni, najlepsze beda rzymiaki z rozpryskiem.Pozdro JMJSorry jeszcze dodaje dzisiaj zebys sobie wzial K0202s, fajne sa a mniejsze ci sie przydadza.No albo Piccolo lub dwu/trzystrzalowki. Edytowane 6 Października 2010 przez JMJ Pirfotechnics Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 6 Października 2010 Rakiety - JR35 Neon lub JR24 Speed IVRzymskie Ognie - JRC05 Vader lub Zwykłe T6238 Rzymskie OgniePetardy - FP3 NEW, HE0208 Achtung, JC04 Big Corsair, JC024 Szok, FP8 AchtungI powinieneś być zadowolony. Cytuj
Pytanie
MrArlo12FirefoksFan 1
Mam do wydania 70zł i chce kupić kilkanaście rakiet które maja w miare fajny efekt,tez chce kupic jakies petardy hukowe ale niewiem jakie,i tez przydałby się rzymskie ognie. Dziekuje z góry tym co doradzą co mam kupic :rolleyes:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi