Bartosz 43 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Okazja - Przystań Marki, koncert piosenki żeglarskiejMiejsce - przed UM Marki, Al. Piłsudskiego 95Godzina - 22.10Wykonawca - ?Długość pokazu - 6:00min.Link do obejrzenia filmu na YouTube - Pirotechnicy organizujący pokaz w Markach zaprezentowali widzom przede wszystkim sporą ilość baterii odpalanych z 2 lub 3 stanowisk.Jedną z ciekawszych była z pewnością bateria C-shape z efektem cracklingu i salutów i baterie TB19 z wielką chmurą cracklingu.Wyrzutnie momentami tworzyły naprawdę dynamiczny i kolorowy obraz. Część pokazu z wyrzutniami zakończyły 2 bardzo efektowne baterie z finałem w postaci złotych koron z zielonym migotaniem.Na nieco ponad minutę przed zakończeniem pokazu, na niebie pojawiły się bomby. Bardzo spodobały mi się brokatowe korony zakończone czerwonymi gwiazdkami oraz bomby z efektem opadających Red Comet dość długo utrzymujących się na niebie. Cały pokaz zakończyło kilka bomb ze złotymi efektami i kolorowymi gwiazdkami.Część pokazu z bombami wg mnie mogła być trochę bardziej dynamiczna a finał jeszcze bardziej zaakcentowany. Podkład muzyczny, który był raczej tylko tłem do fajerwerków nie był dobrze słyszalny.Zastosowane efekty - 7/10Różnorodność efektów - 8/10Finał - 7/10Ogólne wrażenia - 7,5/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi