obiekt 0 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 http://www.britishfireworks.co.uk/index.shtml Osobiście nic bliżej nie wiem na ten temat , ani poprzednich , ale ten prawdopodobnie będę miał okazję zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Osobiście nie przepadam za angielskimi firmami pirotechnicznymi. Brakuje mi w ich pokazach jakiegoś artystycznego zacięcia, czy temperamentu. Jubilee, Phoenix - owszem potrafią dobrze strzelić ale to jak dla mnie nadal nie to Szkoda też że pokazy będzie można oglądać dopiero z tak ogromnej odległości. Nie zapomnij wziąć ze sobą lornetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiekt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Z tego co czytam piszą tylko o polecanych miejscach do obserwacji a nie że z innych nie można , więc spróbuje gdzieś dostać się w pobliże wejścia na falochron z którego będą strzelać. Byłoby troche bliżej choć pokazy będą pewnie 'zorientowane' w drugą stronę więc nie wiem która opcja lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Sygnał z systemu sterowania pirotechniką będzie zapewne połączony tylko z jedną strefą nagłośnienia, tam gdzie będzie większość widowni ( czyli tam gdzie strona poleca się wybrać ). A fajerwerki bez muzyki to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiekt 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 and the winner is: Pokazy były bez muzyki! - pierwszy raz się z takim purytańskim podejściem do tematu spotkałem.Niebo płonęło ale był niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pokazy bez muzyki to żadna nowość, cała Hiszpania i Portugalia tak strzela. Szczerze powiem, że bardzo trudno stworzyć porywające widowisko bez podkładu. Muzyka daje dodatkowe wrażenia, potęgujące pozytywne emocje podczas pokazu. W Hiszpanii i Portugalii strzela się nie raz poakzy po ok 25 min. bez podkładu muzycznego i są one na prawdę świetne.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi