miloss 0 Opublikowano 13 Lipca 2010 FP3 Small bardzo mocna petarda , huk trochę mniejszy od FP3 New30 sztuk w opakowaniu , cena hurtowa: około 6złpolecam je , są bardziej opłacalne od fp3 newgłośniejsze od krachmenów http://img64.imageshack.us/img64/2495/dsc00012html.jpg
mantis 433 Opublikowano 14 Lipca 2010 Pewnie coś jak Piratki, tylko po niższej cenie. Nie traci się kasy na ładną poligrafię.Z pewnego źródła wynika, że to ma być FP3 NEW, tylko bez fontanny przed wybuchem.See you at the odpust :lol:
miloss 0 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 mylisz się między piratką a FP3 Small jest duża rOżnicaFp3 Small ma prawie taki huk jak FP3 Newjedynie FP3 Small nie posiada fontanny przed wybuchemwedług mnie FP3 Small jest bardziej opłacalna od FP3 New
capensis 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wczoraj odpaliłem FP3small i zaraz po niej Fp3 New i pod względem wybuchu są porównywalne.Fp3New odrobinę głośniejsze ale różnica jest minimalna
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 15 Września 2010 No więc tak: FP3 small jest słabsza od FP3 new, ale chyba nie ma się co dziwić, bo jest wręcz malutka. Jednak różnica w huku nie jest duża, i jeśli ma się dostęp do mniejszego odpowiednika po niższej cenie to opłaca się je kupić. Tak naprawdę obie te petardy są bardzo opłacalne i każdy obowiązkowo powinien je mieć.
piter2599 5 Opublikowano 16 Września 2010 lepsze są fp3/new bo są głośniejsze ale dobre do zabawy w dzień xD Polecam
Arturo :) 14 Opublikowano 16 Września 2010 FP3/NEW głośniejsze?Nie powiedziałbym,bo miałem FP3/SMALL i odpalałem w tym samym miejscu co FP3/NEW i huk był według mnie taki sam.Jeżeli chodzi o moc to FP3/SMALL są zdecydowanie gorsze!(robiłem taki mały test). Moja ocena: 10/10
mantis 433 Opublikowano 17 Września 2010 Jestem po dwóch FP3 Small i...CO ZA MOC! Wydaje mi się, że na równi z FP3 NEW. Nie odpalałem obok siebie, ale głośniejszego huku prócz tej petardy nie słyszałem. Chyba tak jak przypuszczałem. FP3 NEW, tylko bez flesha. Polecam odpalać tylko w Sylwestra. Poza sezonem zjeżdża się zbyt duża parafia by odnaleźć źródło hałasu.Polecam w 100%!
Arturo :) 14 Opublikowano 19 Września 2010 Tak,można je dostac na speed-fajerwerki.pl w przystępnej cenie
Babel. 0 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jestem ciekawy huku tych petard . Zamówiłem 6 paczek i oby nie poszły na marne . Na dniach dodam mój filmik tej petardy .
Gość karmel5061 Opublikowano 9 Listopada 2010 Na 100% się nie zawiedziesz to smalle są tylko troszkę słabsze od FP3 a jak wiadomo FP3 to król królów
Ponq 2 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jestem ciekawy huku tych petard . Zamówiłem 6 paczek i oby nie poszły na marne . Na dniach dodam mój filmik tej petardy . Masz moze obecnie FP3/New? Mozna by porownanie zrobic.
Babel. 0 Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Jooo, zam[color="#FF0000"]ó[/color]wiłem 2 paczki fp3 new Edytowane 9 Listopada 2010 przez velibrum
CraVen 16 Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajne tanie petardy 30 szt w paczce w przystępnej cenie Polecam
Ponq 2 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jooo, zamówiłem 2 paczki fp3 new To fajnie by bylo jakbys nagral filmik porownawczy tych 2 petard, jak bedziesz je odpalal. Jezeli oczywiscie ci sie chce i masz mozliwosci . Z gory dzieki.
Babel. 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Jestem po 2 fp3 small i huk bardzo dobry . stałem ze 5 metrów od niej i poczułem że ziemia zadrżała . Świetna petarda !!! . Ale jakby co to FP3 NEW są troszke głośniejsze . Jednak różnice widać nie tylko flesz ale też bass ma większy FP3 NEW .
Ponq 2 Opublikowano 14 Listopada 2010 Jestem po 2 fp3 small i huk bardzo dobry . stałem ze 5 metrów od niej i poczułem że ziemia zadrżała . Świetna petarda !!! . Ale jakby co to FP3 NEW są troszke głośniejsze . Jednak różnice widać nie tylko flesz ale też bass ma większy FP3 NEW . A jakbys zwracal uwage na stosunek ceny do huku, to za bardziej oplacalne uznalbys Smalle czy New?BTW Puszczales Smalle tuz po FP3/New?
Babel. 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 FP3 NEW puszczałem kiedy indziej . Bardziej opłacalne są FP3 small . wiadomo więcej lontów do odpalania . Ale ja wziąłem to i to .
Milukssg 0 Opublikowano 23 Listopada 2010 FP3 Small bardzo mocna petarda , huk trochę mniejszy od FP3 New30 sztuk w opakowaniu , cena hurtowa: około 6złpolecam je , są bardziej opłacalne od fp3 newgłośniejsze od krachmenów http://img64.imageshack.us/img64/2495/dsc00012html.jpg Mogłem je zobaczyc na żywo huk taki sam jak duze FP3 tylko, że bez fontanny ;/ ale ja osobiscie wole FP3 Small
Ponq 2 Opublikowano 23 Listopada 2010 Nie wiadomo w koncu jaki maja huk, wiec bede musial sam je wyprobowac.
Gość karmel5061 Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie wiadomo w koncu jaki maja huk, wiec bede musial sam je wyprobowac. Do ..... nędzy!Kup i przekonaj się że smalle są dużo słabsze od FP3. :blink:
Ponq 2 Opublikowano 24 Listopada 2010 Do ..... nędzy!Kup i przekonaj się że smalle są dużo słabsze od FP3. :blink: Wlasnie to napisalem! Nie potafisz czytac?
Babel. 0 Opublikowano 24 Listopada 2010 Różnica jest , i to słychać . Po co mieliby robić petardy różnych wielkości o tym samym huku . FP3 nie różnią się tylko flarą zieloną . Przesyłam porównawcze zdjęcia . Widać różnice grubości korpusu i wielkości petard . http://img834.imageshack.us/i/p1240324.jpg/ http://img208.imageshack.us/i/p1240327.jpg/
Rekomendowane odpowiedzi