kowal7011 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Przed chwilą kolejna odpalona sztuka i kolejny plus moc taka sama ja krok temu. A ja właśnie mam JC05 z 2011 roku i z JC05 z 2012 roku .I huk tegorocznej jest 2x mniejszy od petardy zeszłorocznej.Porównywalny albo gorszy niż EX1 Chyba , że trafiła mi się tylko 1 taka sztuka (mam taką nadzieję) i reszta będzie w porządku.Następne próby za parę dni.Jednak teraz daję minus dla tej petardy, była mocna ale niestety zepsuli ją.
Ponq 2 Opublikowano 24 Grudnia 2012 A ja właśnie mam JC05 z 2011 roku i z JC05 z 2012 roku .I huk tegorocznej jest 2x mniejszy od petardy zeszłorocznej.Porównywalny albo gorszy niż EX1 Chyba , że trafiła mi się tylko 1 taka sztuka (mam taką nadzieję) i reszta będzie w porządku.Następne próby za parę dni.Jednak teraz daję minus dla tej petardy, była mocna ale niestety zepsuli ją. Gdzie je trzymałeś i ile czasu?
kowal7011 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gdzie je trzymałeś i ile czasu? Te z tamtego roku ponad rok w szafce (brak wilgoci)A te z tego roku kupiłem ok. półtora tygodnia temu od wujka z hurtowni, więc raczej wilgoć też odpada ( transport samochodem mojego ojca )Trzymam je w tej samej półce co petardy z zeszłego roku. W czwartek albo środę następny test, a więc zobaczymy czy te petardy są rzeczywiście słabsze niż z roku 2011.
tomszak 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Te z tamtego roku ponad rok w szafce (brak wilgoci)A te z tego roku kupiłem ok. półtora tygodnia temu od wujka z hurtowni, więc raczej wilgoć też odpada ( transport samochodem mojego ojca )Trzymam je w tej samej półce co petardy z zeszłego roku. W czwartek albo środę następny test, a więc zobaczymy czy te petardy są rzeczywiście słabsze niż z roku 2011. też tak myślałem na początku, ale poleżały pare dni i są takie same jak rok temu
TomekNysa 3 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Moc identyczna jak rok temu.https://www.youtube.com/watch?v=Iahsi-s4Cjg
JacuQM 122 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tegoroczne polecam bardziej niż te FP3 NEW bo huk jest bardzo zbliżony a różnica w cenie jest Tak naprawdę to w sylwestrowym huku 2012/2013 nie słyszałem różnicy między nimi a nawet xd smalle wydały mi się głośniejsze. JacuQM
barteek12 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tegoroczne polecam bardziej niż te FP3 NEW bo huk jest bardzo zbliżony a różnica w cenie jest :)/> Tak naprawdę to w sylwestrowym huku 2012/2013 nie słyszałem różnicy między nimi a nawet xd smalle wydały mi się głośniejsze. JacuQM To samo miałem, ale chyba dlatego że miałem smalle ze starej dostawy. Naprawdę wydawało się że były głośniejsze niż new już ce
Patrykk 0 Opublikowano 14 Października 2013 Bardzo polecam;D Jest moc! Nie ma lipy ! ;D i są tanie na stronach internetowych ale spotkałem się z sytuacją że na stoisku w intermarsche 45zł za paczke ...
Piszczek 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 Co myślicie o fp3x Krachmenie? Widziałem filmy i mocne są krachmeny
zoxck 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 dałem dzisiaj 10 zł za opakowanie 20 szt dobra cena czy nie opołacało sie kupować ? :P/> kiedyś widziałem czarnego kracha a te co kupilem wygladają jak typowe FP3.
endriu123457 56 Opublikowano 16 Listopada 2013 mój film: http://www.youtube.com/watch?v=r9lSQmz-8Dk I jak się spiała jc05? bo na filmiku wygląda że była dosyć głośna. endriu123457
Orbit 4 Opublikowano 16 Listopada 2013 I jak się spiała jc05? bo na filmiku wygląda że była dosyć głośna. endriu123457 :67675:/> b.mocna.rok temu brałem po 6,20 i została mi paczka na ten rok.
RossTerr 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mocna i nie aż taka droga. Polecam. No dla mnie to najlepsza petarda i fp3 big w fp3 big flara i troche moc wieksza ale fp3 small też dużo pokaże polecam
endriu123457 56 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Bardzo dobra petarda chodź słyszalnie słabsza niż kilka lat temu to jest ich minus endriu123457
Rekomendowane odpowiedzi