adi 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie narzekam small są trochę porównywalne do NEW.zrobiłem test odpaliłem każdą z osobna pod kubkiem i kubek wywaliło na ok 30 m a small może na 27m taki jest mój werdykt w ich sprawie
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Znalazłem jakiś nowy film na YT: :rolleyes:http://www.youtube.com/watch?v=TUhc99bzxGE
Erlick 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Znalazłem jakiś nowy film na YT: :rolleyes: To mój filmik i chciałem go wstawić, ale musiałem formatować komputer. więc dzięki MPI za wstawke edit mpi: spoko xD
Babel. 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Przed chwilą odpaliłem jedną . Wpadła w 40 cm śnieg . Nawet fajny efekt . Mocno przytłumiony huk i bardzo mocny błysk od wybuchu .
CraVen 16 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Haha fp3 new to raczej nie na 12 w nocy tylko na ogromną zabawę, odpalając masowo całą serię xd
Mati88 1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tak więc po odpaleniu paru sztuk stwierdzam, iż smalle są zdecydowanie słabsze od FP3.W każdym aspekcie jest słabszy i nie ma co gadać.Na dniach postaram się ostro je przetestować i nagrać filmik.
Mati88 1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Obiecałem i zrobiłem filmik.FP3 small brakuje tego mocnego walnięcia.Są co prawda dobre, ale do FP3 im brakuje.]
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 W tym roku kupiłem sobię 1 paczkę smalli, po co? Aby nie marnować FP3/New - moim zdaniem są godne polecenia.
Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo dobre porównanie, słychać wyraźną różnice.FP3 ma więcej bassu przez co jest głośniejsza,ma też większą siłę wybuchu
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo dobre porównanie, słychać wyraźną różnice.FP3 ma więcej bassu przez co jest głośniejsza,ma też większą siłę wybuchu No wiadomo, że huk mniejszy - w końcu FP3 Small - no nie? Ale i tak warto je kupić.
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dokładnie Swietna petarda niestety nie ma flary co moze byc duzym minusem. ale do zabawy swietna
Krystianek 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Powiem tak petarda jest silniejsza od Korsarek (SP), Piratek i Srebnej Piratki (oby dwa produkty Śmieszka). Porównywałem oby dwa produkty na raz odpalone w sylwestra i FP3 Small wygrywały z tymi wyżej wymienionymi petardami. Ich cena jest dość ciekawa i dostępność też, więc po co kupować inne produkty jak ma się coś takiego ciekawego ! Szczerze polecam
Ponq 2 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ta petarda nie bez przyczyny nazywa sie 'FP3 Small'. Ten sam huk i bas co duze FP3, tyle ze troszke slabszy. Szczerze powiem, ze niektore sztuki dorownywaly duzym FP3 i nie przesadzam.Petarda jak najbardziej godna polecenia.
JW408 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja zgadzam się z Ponq, te petardy mimo tego iż mniejsze, to można pobawić się nimi równie dobrze co dużymi.
Raphii 1 Opublikowano 5 Marca 2011 odpalałem zaraz po Fp3 New i huk ten sam tylko szkoda, że tej fontanny nie ma ale na dzień są dobre i tak nikt nie zwraca uwagi na fontannę polecam !!
MatikoPL 0 Opublikowano 14 Marca 2011 Polecam fp3/small i fp3/new może mniejsze basy ale jak próbowałem rozwalić dwa kible to fp3 small też sobie poradziła.
fpshooter 12 Opublikowano 29 Listopada 2011 Z racji na zaspamowanie tematu i konieczność porządków zmieniłem jego tytuł. Teraz już nie ma wątpliwości, że FP3 small to to samo co JC05.fps
SP1007 0 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja tam uważam ze smalle nie sa az takie glosne.Huk jest lekko wiekszy niz w TC15.
fpshooter 12 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja tam uważam ze smalle nie sa az takie glosne.Huk jest lekko wiekszy niz w TC15. Proszę o nie pisanie takich bzdur JC05 to po prostu nowa nazwa FP3 small, nadana przez Jorge !!fps
Ben_sage 26 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hejka widzicie jakąś różnice miedzy starszymi fp3 small a nowymi ?Dziś doszła paczka i mają inny nadruk dodatkowo nwp te stary nie miały , gdy porównałem obydwie mam wrażenie że o 1-0,5mm miały większą średnice dokładnie ciup więcej papieru te z nwp nowsze albo po prostu inna partia.
Poki 17 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hejka widzicie jakąś różnice miedzy starszymi fp3 small a nowymi ?Dziś doszła paczka i mają inny nadruk dodatkowo nwp te stary nie miały , gdy porównałem obydwie mam wrażenie że o 1-0,5mm miały większą średnice dokładnie ciup więcej papieru te z nwp nowsze albo po prostu inna partia. Nic nie widzę, poza tym, że trwa walka o zbijanie ceny. I dopóki jest duża podaż dopóty musimy korzystać z atrakcyjnych cen tych petard.
bodzik155 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zawiodłem się. Huk na pewno z 2 razy mniejszy od FP3N, troszeczkę mocniejsze od Gromow czy Szoków, a nie jak niektórzy mówią, że są prawie jak fp3n.
tomszak 1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zawiodłem się. Huk na pewno z 2 razy mniejszy od FP3N, troszeczkę mocniejsze od Gromow czy Szoków, a nie jak niektórzy mówią, że są prawie jak fp3n. To zapewniam cię, że albo masz je zawilgocone, albo trafiłes na złą partię, albo strzelasz w złych miejscach : ) JC05 spokojnie mozna porownac z k0208..
bodzik155 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 To zapewniam cię, że albo masz je zawilgocone, albo trafiłes na złą partię, albo strzelasz w złych miejscach : ) JC05 spokojnie mozna porownac z k0208.. A wiesz co. Może jednak tak, bo je kupowałem z namiotu TOP 10 i przeleżały tam kilka dni. Teraz poleżały 2 dni w domu i przed chwilą jedną odpaliłem to huk tak jak mówicie ;d.
Rekomendowane odpowiedzi