Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sama nazwa mówi petarda CKM tutaj ją właśnie będziemy opisywać i pisać czy ją polecacie czy nie ? czy ją wogóle mieliście :?:

Opublikowano
To chyba coś podobnego do tego:
http://www.jgs.pl/petardy-tc14-p-281.html

Dokładnie. Odpowiednik Jorgowego CKM. Daje krótką, ale za to bardzo głośną serię karabinową. Chociaż nie wiem czy nie lepiej sobie kupić tańszej wersji Explosive VII, bo Jumbo i CKM droższe są o opakowanie blisterowe.
Tak czy siak, polecam!
Opublikowano

Dzisiaj byłem w sklepie i widziałem jedną sztukę za 2,50zł ! Ale chyba kupięsobie CKM w Tesco bop tam jest tańszy ! Paczka w tesco jest za 10zł !!

Opublikowano

Miałem i bardzo polecam. Bardzo głośna seria. Kupiłem w Tesco w zeszłym roku. Zostały mi jeszcze dwie sztuki także moze w sylwestra zrobie filmik :wink:

Opublikowano

Ja kupuje 2 paczki petard CKM na tego sylwka , może nakręce filmik :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale trzeba powiedzieć że ten film Damian nie oddaje wszystkiego co potrafi CKM. Na filmie jest to strsznie ciche i dźwiękowo też się różni.
Koniecznie odpalajcie na betonie, chodniku itp.
Trawa czy piasek wszystko niweczy !

Opublikowano

Ładny filmik i fajna petarda, w następnym roku zkuszę się aby ją zakupić ;) Pozdrawiam xSound.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem w tym roku jedną paczke tych petard.
Za 6 sztuk zapłaciłem 10zł , czyli około 1,70zł za sztuke (a wczoraj sprzedałem taką za 3zł).
Efekt , to szybka seria karabinka , dosyc głośna , ale słuchać góra 10 strzałów.
Jeśli nie ma się co robić forsą , a inne pomysły nie przychodzą do głowy , to można kupić CKM.

Opublikowano

A mnie jakoś szczególnie to nie zachwyciło, może kiedyś kupie, zobacze jak to na żywo wygląda, ale z filmiku to słabo i krótko wg mnie.

Opublikowano

według mnie też za krótko myslałem że sobie kupie nawet całą paczke ale jak zobaczyłem filmik to chyba raczej nie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem to samo o nich co poprzednicy, jesli odpalicie to na ulicy, to efekt bedzie lepszy niz byscie wzocili to na trawe. :grin:

Opublikowano

Ja proponuje odpalenie CKM'u w jakimś starym garnku fajny efekt jest :]

• 1 rok później...
Opublikowano

Po filmie Damiana myślałem, że to jakiś chłam ale na żywo to całkiem inaczej

• 3 lata później...
Opublikowano

Miałem je jak jeszcze sprzedawali je w TESCO jakieś 3 lata temu. Robi efekt karabinku, a w porównianiu z efektem na niebie ma efekt dzwiękowy jak lepszy cracling. Działa od 1 do 2 sekund. Do pokazu ciekawe ale odpalając pojedyńczo nie ma sensu.

JacuQM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem 3 sztuki w tym roku i się na nich zawiodłem... słaby huk , a efekt trwa jakies 2 s :xmas_sad:

• 11 miesięcy temu...