CraVen 16 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam, kolega mnie prosił aby mu pomógł wybrać wyrzutnie za 160zł + 20zł przesyła.Proszę o ułożenie stuffu z samymi wyrzutniamiBudżet łącznie 180 zł.Zamawia na FajerwerkiMarket. Cytuj
0 brenzo500 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 CRAZY WHISTLING COMETS - JW31REVOLUTION - JW163JW4056 - GAJA JUPITER - 53901Wartość zakupów; 164.98 PLN + koszt przesyłkiOdpal w kolejności w jakiej spisałem. Gaje i rewolution odpal razem. Jak nie chcesz odpalać równoczesnie to zamień gaje na mont everest w tej samej cenie. Te wyrzutnie zagwarantują róznorodne efekty wizualne,dzwiękowe, kolorystyczne, oraz sposób srzelania. Będą nawet wiry, miny i salut Cytuj
0 CraVen 16 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dzięki wszystkim za pomoc, propozycja vela jest najlepsza Pozdrawiam Cytuj
Pytanie
CraVen 16
Witam, kolega mnie prosił aby mu pomógł wybrać wyrzutnie za 160zł + 20zł przesyła.
Proszę o ułożenie stuffu z samymi wyrzutniami
Budżet łącznie 180 zł.
Zamawia na FajerwerkiMarket.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi