Skocz do zawartości

JF04 Silver Cascade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie silver cascade to dla przedszkolakow jest wiekszosc ludzi nielubi takiego typu fajerwerków jak dla mnie tez nie jest super ... ocenil bym to na [4/10]

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobre na mecze piłkarskie
już nie raz miałem na meczu ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś może film tych wulkanów bo te co zamieścił mantis już powygasały. Mam w palnie kupno jakiś wulkanów na Sylwka ale nie wiem jakie mam kupić, a film by wszystko wyjaśnił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam niska cena ładne efekty i można robić z nimi rożne kombinacje :grin:

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem szanse zobaczyć ją na żywo,i wg. mnie była ładna,choć jednak miewałem lepsze :razz:
Mimo wszystko do zabawy można kupić :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem jakieś podróby chyba w tym roku z jorge o fonntana była czerwona a opakowanie takie same jak u was

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem ją w swoim pierwszym skromniutkim stuffie,uważam że dobra jak na swoją cenę

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak za taką cenę to całkiem efekt przyzwoity i na dodatek x2 (2 sztuki). Srebrne iskry i wysokość może być, czas trwania również nie najgorszy.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja do tych fontann mam mieszane uczucia, bo efekt niby ładny ale na 4szt 2 wypluły cały ładunek od razu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w Tamtym roku 2 w opakowaniu byly za 2.49
w BricoMarche:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie sa takie zle, ale bardziej sie oplaca kupic Kongo.

Opublikowano

Kolega posiadał tą fontanne w tamtym roku,Niestety za tą cene nie można wymagać tak dużo ja za fontanne za 10 zł czy więcej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet fajna tania i mała fontanna, szkoda tylko że jest jeden kolor...

Opublikowano

Tania fajna fontanna. Praktycznie identyczna jak Fuji Hestii. Za parę złote ładne.

Opublikowano

Film fontann z nową poligrafią (efekt się nie zmienił):

http://www.youtube.com/watch?v=0heg30zSa-A

Moim zdaniem fontanny JF04 Silver Cascade są jednymi z najbardziej opłacalnych fontann. Idealne dla osób z małym budżetem jak również dla osób przygotowujących własne pokazy (na rozpoczecie pokazu). Gorąco polecam!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładne fontanny, są tanie, a efekt maja bardzo ładny i wysoki ;) Bardzo dobre do rozpoczęcia pokazu.

Opublikowano

Miałem w tym roku , naprawdę opłaca się je kupić.

Opublikowano

Miałem je i można spokojnie powiedzieć, że za 1,50 to opłacało się ją kupić :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem je 2lata temu na odpuście wysoki efekt jak za są cene a dałem za nie tylko 2zł !!

• 7 miesięcy temu...