Jaworz 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No właśnie, co sądzicie o niej, jest z Jorga. Ma ona dość duży snop złoto/srebrnych iskier. Mnie się ona Bardzo podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Poprostu. Mała fontanna za niewielką cenę. Efekt tych pakowanych po 2 jest nieco lepszy, porównuję jako ten, który miał obydwie wersje Silver Cascade. Polecam, bo w stosunku cena/jakość są dość opłacalne.Silver Cascade 2Silver Cascade 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ja miałem te Silver Cascadki :arrow: http://fireworks.com.pl/index.php?go=jf04-------------------------ładny efekt dają, ale szybko efekt się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kupiłem dwie sztuki w Tesco za 4zł !! Są fajne jak na tą cene ! Polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jak za tą cenę to git wulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ta fontanna to jedna z najlepszych,z tych najmiejszych naprawde dobry efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAN 1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 byłem ostatnio w tesco i kosztowala 4 zł a w tamtym roku 3 tylko ostatnio wszystko drożeje. a propo efektu jak raz odpalalem zdawalo mi sie że na dole wydobywają sie raz zielone a raz srebrne iskry :o a w kulminacyjnym momecie iskry mogły przekroczyc 2 m wyskokosci była naprawde ekstra bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 dwa lata temu kosztowały 2.49 , rok temu 2.99zl teraz kosztują 3.99 chyba (TESCO)Naprawde bardzo ładny efekt , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A u mnie w kiosku jedna stoi za 2,50zł ! Dobrze że w Tesco kupiłem za 4,99zł ale na to samo by wyszło :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgul14 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Umnie cała paczka (2 wulkaniki ) są po 2.49 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 no to tyle kosztowały dwa lata temu w TESCO teraz cena poszła niestety w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja byłem teraz w geanie i są za 2,49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja kupiłem całą paczkę (6 sztuk) z 6 zł. w sklepie spożywczo-pszemysłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passion 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ja dostałem w geancie w toruniu jak przejazdem byłem' za 1,99 te 2 silver cascade pakowane podwójnie a zresztą zobaczcie ten link w podpisie to zobaczycie o które mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tez je mialem rok temu z geanta po 2.50 fajne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja też to miałem....za taką cene to można sobie pozwolić nawet...a po za tym i tak myślałem że jest gorsze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja kupiłem je w leclercu rok albo dwa lata temu za 2,99 i musze przyznać że efekt jest super. Bardzo krótko ale za to jaki ten snop iskier był wysoki i rozłożysty :razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ma może ktoś filmik tej fontanny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 O tej samej nazwie jak ujrzeliście jest w produktach Jorge wyrzutnia 25 strzałowa "Silver Cascade" i "Green Cascade" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja je miałem na sylwka 03/04 bardzo fajne!jak na tamto oko to były spoko, bardzo wysokie srebrne iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Miałem ją na zeszłego sylwestra (opakowanie 6 sztuk.) Efekt: snop srebrnych iskier (około 15 - 20 sekund). Przy bezwietrznej pogodzie, sięgający ponad 1.50 m. Według mnie jak na tą cenę to się opłaca ( w miejscu gdzie ją kupowałem 1 szt. - 1 zł.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 a według mnie nie jest taka super. Jak dla mnie za krótko trwa i ma za małą wysokość efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 wedlug mnie +mp wlasnie ma dobry efekt mialem ja i moze nie zadlugo trwa ale efekt nawet ma spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie mówiłem o efekcie tylko wysokości efektu a to różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 a według mnie nie jest taka super. Jak dla mnie za krótko trwa i ma za małą wysokość efektu. A czego sie spodziewać po takiej cenie i wielkości ? Jednak masz racje mpi, czasem efekt (wysokośc efektu) wydaje sie dla niektórych mały, jednak uważam, że i tak Silver Cascade jest opłacalnym produktem Wiem, bo miałem przyjemność kupienia tych dwóch wulkaników tuż przed Sylwestrem 2006/2007 i te srebrno-złote iskry zrobiły na mnie spore wrażenie (biorąc pod uwagę wielkość i cenę).Jezeli uda mi sie pojechać w tym roku do hurtowni Wulkan w Pruszczu Gdańskim to na pewno kupię 4 lub 6 sztuk Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi