Arturo :) 14 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Chciałbym się Was spytac jakie znacie gry na PS2 wyścigowe i nie tylko które byście polecili? Cytuj
0 Arturo :) 14 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dobra,dzięki,bo już nikt nic nie wystęka...a znasz jakieś fajne gry wyścigowe tylko nic z NFS?Albo coś fajnego na dwie osoby? Cytuj
0 brenzo500 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Seria Final Fantasy, Kingdom Hearts, Metal Gear Solid, Gran Turismo, Devil May Cry, ICO, Shadow of Colossus, Silent Hill, Black, Crash Bandicoot, Dead or Alive, Fahrenheit, GTA, Tekken, Jack and Daxter, Soul Calibur.Wyscigowe to seria Gran Turismo jest najlepsza, Ridge Racer, Burnout. Cytuj
0 Arturo :) 14 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dzięki za przykłady,bo jest w czy przebierac.... Cytuj
0 Karolcia11 3 Opublikowano 3 Października 2011 Ja polecam:-Call of Duty 3-GTA Vice City-Barnout3:takedouwn-Spartan:Total warriorWszystkie gry mam i są godne uwagi Cytuj
0 tygrys 1 Opublikowano 3 Października 2011 Seria Gran TurismoSeria TekkenSeria BurnoutCall of DutyPESICO - perełka trzeba zagrać koniecznieSeria Final FantasySoul CaliburTenchu 3Metal Gear SolidGood of War Rachet& Clank GTA Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 3 Października 2011 Ja polecam Medal of honor rising sun (stare ale fajne) Cytuj
Pytanie
Arturo :) 14
Chciałbym się Was spytac jakie znacie gry na PS2 wyścigowe i nie tylko które byście polecili?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi