Niedlugo robie pokaz na imprezce z okazji urodzin i mam taki plan: Najpierw 6 fontann, dosc duzych, w tym samym czasie 3 rakiety, z duzymi rozblyskami. Potem 3 duze, 10 sztrzalowe rzymskie ognie (w tym czasie rozstawie wyrzutnie bo mam malo miejsca) Do tej czesci potrzebuje najwiecej pomocy. Rzymskie ogie maja leciec nad publicznoscia. Na koniec 3 duze wyrzutnie w tym samym czasie.
Chodzi o to ze niewiem jakie dokladnie fajerwerki kupic. Chetnie poslacham tez waszych pomyslow na zmiany w spektaklu, rozbudowanie. Mam dostep tylko do sklepow w Warszawie i narazie nie kupuje w sklepach internetowych. Pokaz ma byc dosc krotki (max. 15minut) Koszt: 50-75zl, maximum 100zl Z Gory wielkie dzieki za wszelka pomoc, Pozdrawiam.
Pytanie
JMJ Pirfotechnics 7
Niedlugo robie pokaz na imprezce z okazji urodzin i mam taki plan:
Najpierw 6 fontann, dosc duzych, w tym samym czasie 3 rakiety, z duzymi rozblyskami.
Potem 3 duze, 10 sztrzalowe rzymskie ognie (w tym czasie rozstawie wyrzutnie bo mam malo miejsca) Do tej czesci potrzebuje najwiecej pomocy. Rzymskie ogie maja leciec nad publicznoscia.
Na koniec 3 duze wyrzutnie w tym samym czasie.
Chodzi o to ze niewiem jakie dokladnie fajerwerki kupic. Chetnie poslacham tez waszych pomyslow na zmiany w spektaklu, rozbudowanie.
Mam dostep tylko do sklepow w Warszawie i narazie nie kupuje w sklepach internetowych.
Pokaz ma byc dosc krotki (max. 15minut)
Koszt: 50-75zl, maximum 100zl
Z Gory wielkie dzieki za wszelka pomoc,
Pozdrawiam.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi