Skocz do zawartości
  • 0

Pokaz na urodziny- co zmienic?

Pytanie

Opublikowano

Niedlugo robie pokaz na imprezce z okazji urodzin i mam taki plan:
Najpierw 6 fontann, dosc duzych, w tym samym czasie 3 rakiety, z duzymi rozblyskami.
Potem 3 duze, 10 sztrzalowe rzymskie ognie (w tym czasie rozstawie wyrzutnie bo mam malo miejsca) Do tej czesci potrzebuje najwiecej pomocy. Rzymskie ogie maja leciec nad publicznoscia.
Na koniec 3 duze wyrzutnie w tym samym czasie.

Chodzi o to ze niewiem jakie dokladnie fajerwerki kupic. Chetnie poslacham tez waszych pomyslow na zmiany w spektaklu, rozbudowanie.
Mam dostep tylko do sklepow w Warszawie i narazie nie kupuje w sklepach internetowych.
Pokaz ma byc dosc krotki (max. 15minut)
Koszt: 50-75zl, maximum 100zl
Z Gory wielkie dzieki za wszelka pomoc,
Pozdrawiam.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Coś w sb pisał że nie wstawi filmu.. :huh:

• 0
Opublikowano

Coś w sb pisał że nie wstawi filmu.. :huh:

Masz racje, filmu nie bedzie, beda za to fotki i pojedyncze filmy czesci tego co bylo na pokazie bo mam jeszcze czesc.
Beda jakos w przyszlym tygodniu.
Komentowac mozecie uzyte materialy itd.
Pozdro JMJ
  • 0
  • 0
Opublikowano

Prawdę mówiąc pokaz nie wyszedł Ci najgorzej bynajmniej mi się podobał nie wiem jak oceniają inni. Pozdrawiam B)