Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film prezentujący rakiety oferowane przez Svea.

#1 Ultimate Rocket One
#2 Ultimate Rocket Two
#3 Hot Red
#4 Hot Gold
#5 Sidewinder AIM 7-X
#6 El Toro
#7 Big Bertha

Link:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś wie gdzie można kupić wymienione wyżej rakiety lub podobne z tej firmy?

Opublikowano

Czy ktoś wie gdzie można kupić wymienione wyżej rakiety lub podobne z tej firmy?

Chodzi Ci zapewne o sklep internetowy?
Opublikowano

Tak. Kiedyś znalazłem stronkę gdzie było parę potężnych rakiet ale teraz jedyne co mogę kupic w internecie to Blinker 42" (fajerwerki24.pl) A gdzie mozna dostac te wszystkie piekne rakiety oferowane przez firmę svea?

Opublikowano

Tak. Kiedyś znalazłem stronkę gdzie było parę potężnych rakiet ale teraz jedyne co mogę kupic w internecie to Blinker 42" (fajerwerki24.pl) A gdzie mozna dostac te wszystkie piekne rakiety oferowane przez firmę svea?

Blinker 42" to jedna z najlepszych rakiet (Svea) ...

Odp. Ale i tak jest **ujowa. Wygląda inaczej niż na filmiku Svea, do tego kolory... Dużo lepsze są te od Jorge ...
Opublikowano

Blinker 42" to jedna z najlepszych rakiet na rynku ...

Nie wątpię ale svea ma ich więcej, dlatego poszukuje stronki gdzie mógłbym je kupić. Ktoś ma jakieś wiadomości w tym temacie?