brenzo500 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Film prezentujący rakiety oferowane przez Svea.#1 Ultimate Rocket One#2 Ultimate Rocket Two#3 Hot Red#4 Hot Gold#5 Sidewinder AIM 7-X#6 El Toro#7 Big BerthaLink: Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 Czy ktoś wie gdzie można kupić wymienione wyżej rakiety lub podobne z tej firmy? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 16 Listopada 2010 Czy ktoś wie gdzie można kupić wymienione wyżej rakiety lub podobne z tej firmy? Chodzi Ci zapewne o sklep internetowy? Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 Tak. Kiedyś znalazłem stronkę gdzie było parę potężnych rakiet ale teraz jedyne co mogę kupic w internecie to Blinker 42" (fajerwerki24.pl) A gdzie mozna dostac te wszystkie piekne rakiety oferowane przez firmę svea? Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 17 Listopada 2010 Tak. Kiedyś znalazłem stronkę gdzie było parę potężnych rakiet ale teraz jedyne co mogę kupic w internecie to Blinker 42" (fajerwerki24.pl) A gdzie mozna dostac te wszystkie piekne rakiety oferowane przez firmę svea? Blinker 42" to jedna z najlepszych rakiet (Svea) ...Odp. Ale i tak jest **ujowa. Wygląda inaczej niż na filmiku Svea, do tego kolory... Dużo lepsze są te od Jorge ... Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 18 Listopada 2010 Blinker 42" to jedna z najlepszych rakiet na rynku ... Nie wątpię ale svea ma ich więcej, dlatego poszukuje stronki gdzie mógłbym je kupić. Ktoś ma jakieś wiadomości w tym temacie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi