Skocz do zawartości

Nasze Zakupy  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sądzisz, że nowy dział to dobry pomysł?

• Tak, będę z niego korzystał
    • Nie, uważam że to zły pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Co myślicie o stworzeniu nowego działu zatytułowanego "Nasze Zakupy"? W dziale można byłoby się dzielić naszymi przedsezonowymi zakupami oraz relacjami ze strzelania przedsylwestrowego. Każdy użytkownik mógłby założyć własny temat i wypisywać w nim np. testy fajerwerków na działce za miastem etc. i ująć całość w jednym poście, a później napisać ocenę pojedynczego produktu w odpowiednim temacie.

Coraz więcej osób kupuje fajerwerki i urządza tzw. "mini pokazy". W nowym dziale można byłoby się dzielić z użytkownikami całością przedsięwzięcia: od pomysłu, przez zakupy i montaż, a na raporcie z pokazu kończąc.

Co o tym myślicie? Wypowiadajcie się.

Głosujcie w ankiecie, jeżeli koncepcja będzie mieć dużo głosów, zostanie wcielona w życie :)

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Jestem Za ;) ciekawie się zapowiada

Opublikowano

Uważam że jest to dobry pomysł,aby w pewnym sensie wymieniac się doświadczeniami,a przy okazji codziennie coś odpalam(w wakacje) więc będę miał co pisac :P

Opublikowano

Oczywiście, że powinien być, proponuje już założyć :rolleyes:

Opublikowano

Nie powinno być takiego działu, bo ja strzelam tylko w Sylwestra i Nowy Rok :lol: ( z wyjątkiem PKM, kałasznikow, TNT, C4, działa.... ale tego nie moge niestety nagrać :D:( )

Gość karmel5061
Opublikowano

Jestem na tak ;)

Opublikowano

Rozumiem, że samo zagłosowanie w ankiecie nie jest dla Was wystarczające, zatem ja też nabiję sobie posta. :lol:
Jestem na TAK

Opublikowano

Tez jestem na tak teraz w wakacje wiecej strzelam wczoraj odpalilem trzy rzymiaki, kolo 30 rakietek, baczki, pszczolki itd tak przy okazji dzis tez cos odpale. Mam mase petard musze cos z nimi zrobic.

Opublikowano

Dzięki za posty oraz za głosy.
Głos sprzeciwu był tylko 1 ( głosu felixa - chaosu nie liczę, bo on nie ma tutaj najmniejszego prawa głosu oraz jest tutaj wyjątkowo niemile widziany ).

Mam nadzieję że dzisiaj z Wapsterem uruchomimy nowy dział :)

Opublikowano

To ja zniweluję głos pana f... jestem za. Pozwoli to uniknąć "burdelu" w tematach. Myślę, że lepiej będzie coś napisać w tym dziale, niż np. kolejnego posta w temacie o wyrzutni w stylu "odpaliłem na działce i była super"

fps

Opublikowano

Jestem na TAK. Pewnie nie będę "używał" tego działu przez brak warunków do strzelania poza sylwkiem. Ale co mi tam.

Opublikowano

Tak, to dobry pomysł. Jednak jeśli chodzi o testy poszczególnych wyrobów, to myślę, że od tego są ich tematy w części "Fajerwerki" na głównej. Natomiast każde inne testy jak najbardziej do takiego działu się nadają. Proponuję też uściślić, co nazywamy przez "mini-pokaz" lub amatorski pokaz. Gdzieś kiedyś już była chyba o tym mowa... ;) że na takie miano zasługuje strzelanie w jakiś sposób uporządkowane. Inaczej - bez lontu nie ma pokazu (chyba, że ktoś jest na tyle sprytny, że odpala ręcznie wszystko bez przerw lub używa "elektroniki").

Opublikowano

Świetny pomył. Powinnien uporządkować inne tematy, zwłaszcza w listopadzie i grudniu.

Opublikowano

Świetny pomysł,zobaczymy jak zadziała w praktyce ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że było by to ciekawe... Sam często kupuję fajerwerki przed sylwestrem , gdyby zrobić jeden temat na miesiąc to na bieżąco moglibyśmy śledzić efekty danych produktów . Myślę że to dobry pomysł ;)

Gość RadzioFireworks
Opublikowano

Dobrze Ze Juz Jest^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To był bardzo dobry pomysł :D