gojat 0 Opublikowano 12 Lutego 2007 Punktów sprzedaży jak wiadomo nie brakuje . Dokupiłem sobie do stuffu wyrzutnie Color Comets za 8 zł (48 strzałów) , ale zgadnijcie gdzie ! W SZMATEXIE ! Prócz fajerwerków w tym miejscu sprzedawali jeszcze noże myśliwskie . pewnie używane Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Lutego 2007 Teraz już tam zlikwidowali ciucholand i są same militaria Ceny - da się żyć . 1,50zł paczka Piccolo dla orientacji. W tym sklepie można śmiało powiedzieć: "sprzedaż fajerwerków dozwolona tylko osobom niepełnoletnim". Cytuj
Fear 0 Opublikowano 1 Września 2007 Mój nachlany kumpel który ma 15 lat wziął wyrzutnie podpache i podpalił lont. Skierowął ją w takiego starego malucha, którego ktoś porzucił. to jest właśnie "patologiczna chęć imponowania" heheNo, przyjdzie mamusia z małym synkiem i z zamiarem kupienie takiej rurki co kulki z niej wwylatuja, a taki sprzedawca da jej achtunga. Mamusia bardzo kocha swojego synka i pozwala mu odpalic rzymski ogień trzymajac go w ręcę... oby takiej sytuacji nigdy nie było! to by była tragedia!wg. mnie sprzedawcy są niekompetentni i powinni dostawać jakieś "certyfikaty" (że mogą sprzedawać art. pirotechniczne w kioskach) [zezwolenia?], bo prawda taka że sprzedają to co droższe nie patrząc na to co klient chce ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi