PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Wiem. Jest temat TOP Artykuły różne, ale mi chodzi typowo o moździerze. Który z nich jest Waszym zdaniem najlepszy. Moje kryterium oceny to wielkość i jakość efektu. Cena nie ważna, ale jeśli możecie to wspomnijcie ile taki kosztuje. Jeśli coś już na ten temat jest, to sorki Proszę o Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeszcze tylko dodam, że prosiłbym o ilość i wielkość ładunków w zestawie. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zdecydowanie, tylko i wyłącznie, z całą pewnością SP0017 Artillery Shells importera Super Power. Kaliber 2" Cena 32 PLN/6 kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys 1 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Moim zadniem najlepszy jest P8601. Ma 12 szelek cylindrycznyc, chyba większych niz 2 cale.Cena to 110 złotych na stronie Super PowerLink: http://superpower.pl/?page=8&cat=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 maksymalny kaliber bez pozwolenia to 2" więc na pewno nie był >2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 maksymalny kaliber bez pozwolenia to 2" więc na pewno nie był >2" A właśnie. Pytanie do osób znających się na rzeczy. Czy jako szary prosty człowiek bez specjalnych papierów mógłbym używać innych dwucalówek niż tych z zestawów z moździerzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 niektórych tak niektórych nie, to głównie zależy od ilości mieszanki w szelce, np tu masz bez rurki szelki http://www.sklep-militarny.com.pl/mozdzierz-51mm-20-ladunek-pirotechniczny-sp-silver-wave-szt-p-940.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzięki wielkie za informacje i linka Swoją drogą nie wiedziałem, że można gdzieś dostać szelki luzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cześć dzisiaj wybierzemy najlepszy moździerz 2011 roku ( nie na QM ).Zgłaszajcie swój moździerz podając:cenesymbolfilmilość bomb w opakowaniu dostępnośc ( sklepy typu tesco lub www.tf.pl ) zdjęciePo tygodniu wybiorę wasze propozycje i zrobię ankietę w której będziecie głosować na najlepszy moździerz 2011 roku. PozdrawiamJacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Moja propozycja JW8612 kulJorge cena 25 zł biedronkaJacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Chcesz jakiś zakupić ?/?Jeśli jest taki temat to usunąć ten :Ps: proszę o przeniesienie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie chce zakupić tylko zrobić ranking najlepszych moździerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie jest pewny co do tego tematu, ale napiszę jakie są najlepsze mozdzierze VS-0046 Artillery Shells 2" (Maxsem)VS-0045 Artillery Shells 1.75" (Maxsem)SP0008 ARTILLERY SHELLS 1.5" (Super Power)SP0017 ARTILLERY SHELLS 2" (Super Power)TXB546 ARTILLERY SHELLS 1.5" (Triplex) JW47 MAGNUM 1.2" (Jorge)Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 SP0008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 SP0017 został wycofany z oferty SPCo jest dla mnie istnym kuriozum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 2'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A co powiecie o moździerzach Hesti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 miałem jeden nawet fajny ale w porównaniu do SP lub innych importerów to hestia odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Przypominam że zgłaszanie swoich propozycji trwa do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dla mnie Nr1 to: Moździerz JW47 z racji że nie miałem nigdy innego Ale efekty miał całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Moim zdaniem najlepsze Możdzierze są:SP008VS-0046TXB546Pozdrawiam KrychFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 1. SP0017 2. VS-0046 3. Weapons of Beuwulf 4. SP0008 5. P6019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Odświeżam. Wpisujcie najlepsze moździerze, łącznie z tymi 2", do których trzeba dokupywać rury. Wypowiedziałbym się więcej, ale miałem tylko jeden rodzaj moździerzy: marketowe od Jorge 1,5". Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 1. VS0046 2 Magic Sky 2 3. HE0043 4.Txb546 5. SP0008 6. R009-12 7. Magnum 8. TMO3 Jakiś czas temu przeanalizowałem mozdzierze które już miałem i według mnie wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 1. S269/E, A502-TR, i takie tam inne 2. TXC434 i VS-0046 3. cała reszta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi