JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Kto z was strzela w swieto narodowe? Co strelacie? A moze strzelacie w inne swieta? Ja dotad nie strzelalem, ale w tym roku planuje kupic mozdzierza, zestaw rakiet no i petardy i rozne akcesoria do zabawy. Chcialbym tez zeby fajerwerki byly tego dnia zlegalizowane i prowadze w tym celu drobne akcje. Czekam na opinie i oczywiscie odpowiedziNo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie odpalam i raczej nie będę,bo mohery jak to mohery...wezwą policje i będę miał jeszcze nieprzyjemności od sąsiadów,a głównie będzie wiadomo że to ja xd A poza tym to sobie wolę zostawic na przerwę świąteczną,bo w 11 listopada nie będzie mi się za bardzo jakoś chciało...bo po prostu nie ma tej "atmosferki" chociaż strzelałem w wakacje sobie,ale to już co innego... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 noł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nie bo znając moich sąsiadów to zadzwonią a na moim podwórku to tylko ja strzelam przed sylwkiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 W przeszłości absolutnie nie, lecz w ostatnich latach się to zmieniło i co roku staram się jakąś małą kosteczke odpalić symbolicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam Z racji upodobań (lubię tworzyć karabinki) w ten dzień odpalam na prywatnym terenie (gdzie mam pozwolenie właściciela) zawsze jakiś karabinek. 2 lata temu sąsiedzkie sołectwo poprosiło mnie o oprawę podczas uroczystości związanych z tym świętem. Podczas śpiewania hymnu poszły 2 kostki dum bum, dwie świece dymne (biała i czerwona) i w takich samych kolorach race. Podobało się wszystkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nigdy nie strzelałem i jakoś mnie nie bierze na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi