capensis 12 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Szukam jakieś kostki z efektami takimi jak el dorado albo podobnymi.(a może właśnie el dorado?)kostka musi być dostępna na fm w listopadzie. (nie chodzi mi o efekt brokatu!)cena do 130zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 kostka musi być dostępna na fm w listopadzie. Wybacz,ale niestety nie jestem jasnowidzem(jak chyba każdy z tego forum,no chyba że jest jakiś wyjątek ) i nie wiem co będzie,a czego nie będzie No chyba że zadzwonisz do TOP10 i się spytasz co będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 chodzi mi o coś znanego i popularnego co zazwyczaj co roku się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Hmm, proponowałbym New Generation 16, ewentualnie New Generation 5 (ale to już trochę inny efekt). Wg mnie ładniejszy efekt ma JW2001 ( Nishiki kamuro + niebieskie gwiazdy)Jednak wychodzi ona dość drogo (37 strzałów za około 110-140 zł)Eldorado obecnie nie ma na FM pewnie będzie po dostawie.Wg mnie Eldorado jest najbardziej opłacalna, jeśli zależy Ci na tego typu efekcie. Na Twoim miejscu wziął bym Eldorado.Wg mnie do listopada powinna spokojnie być na FM (podobno gdzieś we wrześniu mają mieć dostawę)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 NG16 jest podobno dobra. Efekt identyczny jak w el dorado tylko trochę lepszy no i sama bateria prawie 4x tańsza . Więc na twoim miejscu ku niej bym się przymierzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 421 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Pamiętam jak kumplowi poleciłem New Generation 16. Kupił, ale miała stary efekt Czyli ten bez pięknie rozkładającej się złotej wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A ja stawiał bym na P7524 Sahara, coś takiego jak NG16 ale za to 25strzałów http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=433&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
capensis 12
Szukam jakieś kostki z efektami takimi jak el dorado albo podobnymi.(a może właśnie el dorado?)
kostka musi być dostępna na fm w listopadzie. (nie chodzi mi o efekt brokatu!)
cena do 130zł
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi