RaphIII 0 Opublikowano 8 Września 2010 Wiem, że jeszcze trochę do sylwestra ale myślę nad tym czym by tu strzelać od 21-23 moździerze co polecacie żeby było dużo i wmiarę tanio nie chcę się nudzić Petardy nie wchodze w grę :-) Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 8 Września 2010 no to ja polecam: wulkany kongo paczką 10szt jr04 Sky Rocket (są super właśnie do tego celu jakim jest zabawa przed 2) weź ze 2 paczki motylki kamikadze no i moździerz optymalny dla Ciebie jest SP008 z Lidla stroboskopy jf66No ja bym kupił petardy nie wiem czemu nie chcesz ich. No chyba że masz je w swoim planie już uwzględnione Cytuj
0 RaphIII 0 Autor Opublikowano 8 Września 2010 no to ja polecam: wulkany kongo paczką 10szt jr04 Sky Rocket (są super właśnie do tego celu jakim jest zabawa przed 2) weź ze 2 paczki motylki kamikadze no i moździerz optymalny dla Ciebie jest SP008 z Lidla stroboskopy jf66No ja bym kupił petardy nie wiem czemu nie chcesz ich. No chyba że masz je w swoim planie już uwzględnione znaczy już petardy mam zaplanowane parę fp3myślę mógłbym wsumie zrobić wyrzutnie rzymskich tak żeby było z 400 strzałów połączyć jeszcze jest troszkę czasu ;PAha i te sky takie tanie to można wziąć więcej i połączyć żeby po 5 naraz szło Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 8 Września 2010 Rakiety Sky Rocket polecam, konga tez, kamikadze tez. Wzialbym tez katuisze, cirkoblitze, no i mase petard. Piccolaki tez. I wieksze. I jakies male rzymiakiDo mozdzierzy sie nie wtracam bo sie nie znam.PozdrawiamJMJ Pirotechnics Cytuj
0 Radzio 1 Opublikowano 11 Września 2010 Tak Ja Zawsze Kupuję sobię cyrkoblitze.a takżę ruzonego rodzaju wulkaniki,petardy. Jak wychodze postrzelac tymi gowienkami o 20.to przychodze na 2-1 godz do domu.i- i Zaraz znów wychodzę strzelać tylko ze lepszymi artykulami wyrzutnie mozdzierze:) Cytuj
Pytanie
RaphIII 0
Wiem, że jeszcze trochę do sylwestra ale myślę nad tym czym by tu strzelać od 21-23
moździerze co polecacie żeby było dużo i wmiarę tanio nie chcę się nudzić
Petardy nie wchodze w grę :-)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi