JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 10 Września 2010 Wlasnie, co jest najlepsze na rozpoczecie pokazu?Pierwsza mysl to wyrzutnia, ale na 0:00 powinnien byc naprawde wielki efekt, a wyrzutnie z najlepszymi efektami sa drogie. Tak wiec prosze was o dobre zastanowienie sie nad odpowiedzia. Po oddaniu glosu napiszczie jakia rakieta/wyrzutnia/szelka/fontanna/rzymski ogien/petarda/inne jest do tego najlepsze.Pozdrawiam.PS: To moja pierwsza ankieta wiec sorry jesli cos sknocilem Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 10 Września 2010 Moim zdaniem jeżeli jest to pokaz to z podanych przez Ciebie przykładów to tylko i wyłącznie fontanna Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 10 Września 2010 Oczywiście że na rozpoczecie pokazu najlepsze sa fontanny + JF66 FLASH -> wyrzutnie Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 12 Września 2010 Jak dla mnie to Fontanna albo jakaś rakietka Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 3 Listopada 2010 ja na godzinę 0:00 postaram się coś dochować pewnie coś co zrobi wieli hałas no i oczywiście wyrzutnie, przyznam się że nigdy nic nie dotrwało do tej godziny ale może tego roku się uda Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja oczywście bym wybrał fontanne, potem jakiś rzymski ogień i po kolei wyrzutnie ładował Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Listopada 2010 Na rozpoczęcie pokazu to tylko fontanna albo fontanno-wyrzutnia typu ballet Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja uwazam, ze na rozpoczecie pokazu pasuja sa ogony, takie jak np sa w Macrocosmos II lub whistling comets (np gwizdki z triplexu). Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja uważam że na rozpoczęcie pokazu najlepszy jest duży wulkan na środku, i 2 Batmany po bokach ustawione w kształt V Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Pewnie że fontanna ta fajerwerka to uczta dla oka ;P widownia zawsze jest zadowolona kiedy patrzy na fontannę i nagle bum bum bum wyrzutnie Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 IMHO najlepsza fontanna, szczególnie wyrzutnio-fontanna. Z jakimiś ogonami, ja bym widział 2 takie fontanny, a po bokach wyrzutnie rzymskich ogni. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 5 Listopada 2010 IMHO najlepsza fontanna, szczególnie wyrzutnio-fontanna. Z jakimiś ogonami, ja bym widział 2 takie fontanny, a po bokach wyrzutnie rzymskich ogni. W tamtym roku polaczylem 2 fontanny ustawione katowo oraz 10 rzymskich ogni. Nawet niezle to wygladalo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi