Marcin_Pce 2 Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie dadzą Ci cennika JORGE Chyba że chodzi Ci o cennik z hurtowni. Produkty mają pod swoimi kodami wiec niektóre ciezko jest rozszyfrować. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mają tam jakieś wyrzutnie jorga czy tylko kometa? Z tego co widziałem dostali w tym tygodniu dostawę z Jorge. Aczkolwiek przed świętami tam jest masakra (ogromny tłok i zamieszanie), bo nie jest to typowa hurtownia fajerwerków gdzie jest same piro. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jeżeli ktoś jest zainteresowany co i jak tam w Pionierze - piszcie Póki co zjechały dostawy z TRIPLEXA, KOMETY I wczoraj z Jorge. W asortymencie pojawiły się m.in. PP3 z komety, flary meczowe na draskę, Dynamity Triplexowe i parę innych dupereli. Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja jestem zainteresowany - akurat mam niedaleko . Czy dostanę w tej hurtowni kostki z serii Big Bang Jorge , cyrcoblitze , rakiety perfect i jeśli pamiętasz ceny to czy mógłbyś podać do porównania ? Cytuj
scully 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Potwierdzam informacje Marcin Pce. Jezeli ktos nie bierze na firme to po swietach zostanie przeniesiony asortyment do sklepiku bo puki co jest to co pisal kolega a reszta czeka w hurtowni na przeprpwadzke. Zadnych nowych dostaw nie bedzie. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Stan na 22.12 Informacje dla bluebencjusza: - perfectów nie ma i na 99% nie będzie - jakiegoś Bing Banga dzisiaj widziałem i coś z serii New Generation - cyrkoblitze masz tam z Komety, Triplexa, Jorge...kilka rodzajów P7205 np. Z nowości które zauważyłem: Rakiety Saturn (Kometa), Strobo TXF441 (Triplex), RED STROBE FLARA (TRIPLEX), PP3 petarda (Kometa), W wigilie ma być już wystawiony nowy towar z jutrzejszej dostawy, ale co dokładnie niestety nie wiem. Cytuj
scully 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Byl juz ktos teraz obejrzec asortyment ? Wiem ze pojawily sie fp3 od Komety one sa dosc slabe i strzelaja slabiej od fp3 small. Maja o wiele mniej papieru i mniejszy nec albo ten sam w kazdym badz razie da sie je w palcach zgniatac. Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 ja w sobote tam pojade chyba. kupilem rok temu te fp3 od komety i juz nigdy wiecej ich nie kupie Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2015 dzis bylem w tej hurtowni ,i powiem ze ceny ujda, za txp859 10zl , rakiety saturn i pluton niecale 30zl , stardust 148zl, cyrkolitz 6szt 8,50zl Cytuj
scully 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 No to sie wybiore moze w poniedzialek. Żeby ogolnie wszedzie sie juz rozpakowali łącznie ze sklepami Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Żadnych nowosci już nie będzie tam więc spieszcie się z zakupami Cytuj
scully 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Luzik. Kolega widzę z Pyskowic były moze.fp3 ? Wiem że były w tamtym roku pp3 kometa, piratka p1000 jakoś tak... Kwestia kiedy zaczną rozstawiac w sklepie bo ją na firmę nie będę brał.tego a zawsze gadali żeby po świętach najlepiej przyjść.na 2 dzień roboczy. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tak, z pysków Było trochę wynalazków. Kupowałem tam pierwsze Achtungi i inne porządne huki Ja biorę towar tylko na firmę (swoje stoisko piro), jak coś to zapraszam także do mnie we wtorek/środę. W tym roku mnie troszku zawiedli bo nie ma Jorge i skończył im się towar w dobrych cenach z ubiegłych lat. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Kometa i Triplex. Na stanie mają super crackery np. Ceny wyższe niz w tamtym roku co chyba zaskoczeniem nie jest. Cytuj
scully 0 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Byłem w hurtowni. Dla fanów mocnych petard hukowych - niestety nie ma oryginalnych fp3 Jorge ani jc05. Natomiast są 2 rodzaje ja to nazywam podróbek fp3 ale mają miękki korpus i pewnie będą strzelać tak słabo jak pp3 Komety. Są w cenie około 10zl nie pamiętam dokładnie. Moje skromne doświadczenie mi podpowiada , że jak jest słaby korpus i poddaje się w palcach na ściskanie to będą słabe. Póki co się nie zawiodłem i się to sprawdzało. I nec mają niższy 2g z tego co pamiętam. Niby nie mają CE ale co mi po tym jak o jest słabe na bank. potwierdzają to klasyczne Dum BUum od Klasek korpus miały miękki (w 2015 kupował w Etna ) i strzelały tak samo jak fp3 Jorge z twardym korpusem.... coś w tym jest . Tłok spory ale w hurtowni też sprzedają detalicznie bo ludzie się zloszcza , że muszą tyle stać w kolejce która nie raz była bo paręnaście metrów za drzwi sklepiku. Cytuj
Merik 1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 A ogólnie dużo jeszcze jest piro do wyboru czy już raczej resztki? Bo dopiero jutro rano się tam przejdę. Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Byłem tak kilka dni przed świętami, wybór spory ale głównie komety i troche jorge/triplex.Scully pewnie piszesz o tych Demonach, szału nie robią są słabsze od fp3 nwp na 100%. https://imgur.com/a/7D660 Cytuj
scully 0 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Byłem tak kilka dni przed świętami, wybór spory ale głównie komety i troche jorge/triplex.Scully pewnie piszesz o tych Demonach, szału nie robią są słabsze od fp3 nwp na 100%. https://imgur.com/a/7D660 Nie tam były inne udające fp3 a może to demony były... ? W każdym bądź razie miały miękki korpus Cytuj
scully 0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Jak tam w tym roku? Był ktoś na zwiady ? Mają jakieś sprawdzone petardy typu fp3 ? Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dnia 27.12.2018 o 14:55, scully napisał: Jak tam w tym roku? Był ktoś na zwiady ? Mają jakieś sprawdzone petardy typu fp3 ? Ja byłem, zakupiłem tam dużo dobrego piro w bardzo dobrych cenach Cytuj
scully 0 Opublikowano 29 Grudnia 2018 5 godzin temu, luk2583 napisał: Ja byłem, zakupiłem tam dużo dobrego piro w bardzo dobrych cenach To faktycznie dużo się dowiedziałem od Ciebie ale na szczęście byłem tam osobiście nie dawno. Jeśli chodzi o wyrzutnie to tak średnio mnie interesuja ale jest ich tam sporo ceny za najtańsze zaczynają się od ok 5zl , zestawy sylwestrowe w bdb cenach można powiedzieć , że za mały zestaw. Biedronce mam 2 zestawy w tej hurtowni. Petard sporo ale wszystkie słabe z miękkimi korpusami. Były jc05 i demony ale korpusy miały miękkie. Stawiam na zabawę od jakiegoś czasu. Przede wszystkim: Wulkany/fontanny, rakiety(typu best), mocne petardy hukowe, dymy, singiel shoty, stroboskopy itp. Coś nieco bardziej przy ziemnego. Wyrzutnie to tylko takie małe po 7-12 strzałów w cenie do max 15-20zl. Wyrzutnie za szybko lecą z dymem a zresztą pełno ludzi będzie strzelać z nich to można popatrzeć. Szkoda, że u mnie w mieście sprzedają to samo (wiadomo, że z odpowiednią marżą samo się nie przywiezie itp) Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Do tego troche triplexa, stroboskop, flary Jorge itd. Ceny jak rok temu. Na zdjęciu nie ma petard rzymiakow i piro bajerów. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi