Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dadzą Ci cennika JORGE ;) Chyba że chodzi Ci o cennik z hurtowni.

Produkty mają pod swoimi kodami wiec niektóre ciezko jest rozszyfrować.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mają tam jakieś wyrzutnie jorga czy tylko kometa?

Opublikowano

Mają tam jakieś wyrzutnie jorga czy tylko kometa?

Z tego co widziałem dostali w tym tygodniu dostawę z Jorge. Aczkolwiek przed świętami tam jest masakra (ogromny tłok i zamieszanie), bo nie jest to typowa hurtownia fajerwerków gdzie jest same piro.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zainteresowany co i jak tam w Pionierze - piszcie :)

Póki co zjechały dostawy z TRIPLEXA, KOMETY I wczoraj z Jorge.

W asortymencie pojawiły się m.in. PP3 z komety, flary meczowe na draskę, Dynamity Triplexowe i parę innych dupereli.

Opublikowano

Ja jestem zainteresowany - akurat mam niedaleko . Czy dostanę w tej hurtowni kostki z serii Big Bang Jorge , cyrcoblitze , rakiety perfect i jeśli pamiętasz ceny to czy mógłbyś podać do porównania ?

Opublikowano

Potwierdzam informacje Marcin Pce. Jezeli ktos nie bierze na firme to po swietach zostanie przeniesiony asortyment do sklepiku bo puki co jest to co pisal kolega a reszta czeka w hurtowni na przeprpwadzke.

Zadnych nowych dostaw nie bedzie.

Opublikowano

Stan na 22.12

Informacje dla bluebencjusza:

- perfectów nie ma i na 99% nie będzie

- jakiegoś Bing Banga dzisiaj widziałem i coś z serii New Generation

- cyrkoblitze masz tam z Komety, Triplexa, Jorge...kilka rodzajów P7205 np.

Z nowości które zauważyłem: Rakiety Saturn (Kometa), Strobo TXF441 (Triplex), RED STROBE FLARA (TRIPLEX), PP3 petarda (Kometa),

W wigilie ma być już wystawiony nowy towar z jutrzejszej dostawy, ale co dokładnie niestety nie wiem.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Byl juz ktos teraz obejrzec asortyment ?

Wiem ze pojawily sie fp3 od Komety one sa dosc slabe i strzelaja slabiej od fp3 small.

Maja o wiele mniej papieru i mniejszy nec albo ten sam w kazdym badz razie da sie je w palcach zgniatac.

Opublikowano

ja w sobote tam pojade chyba. kupilem rok temu te fp3 od komety i juz nigdy wiecej ich nie kupie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzis bylem w tej hurtowni ,i powiem ze ceny ujda, za txp859 10zl , rakiety saturn i pluton niecale 30zl , stardust 148zl, cyrkolitz 6szt 8,50zl

Opublikowano

No to sie wybiore moze w poniedzialek. Żeby ogolnie wszedzie sie juz rozpakowali łącznie ze sklepami

Opublikowano

Żadnych nowosci już nie będzie tam więc spieszcie się z zakupami :)

Opublikowano

Luzik. Kolega widzę z Pyskowic ;) były moze.fp3 ? Wiem że były w tamtym roku pp3 kometa, piratka p1000 jakoś tak...

Kwestia kiedy zaczną rozstawiac w sklepie bo ją na firmę nie będę brał.tego a zawsze gadali żeby po świętach najlepiej przyjść.na 2 dzień roboczy.

Opublikowano

Tak, z pysków ;)

Było trochę wynalazków. Kupowałem tam pierwsze Achtungi i inne porządne huki :)

Ja biorę towar tylko na firmę (swoje stoisko piro), jak coś to zapraszam także do mnie we wtorek/środę.

W tym roku mnie troszku zawiedli bo nie ma Jorge i skończył im się towar w dobrych cenach z ubiegłych lat.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Był ktoś tam może już w tym roku i widział coś ciekawego?

Opublikowano

Kometa i Triplex.

Na stanie mają super crackery np.

Ceny wyższe niz w tamtym roku co chyba zaskoczeniem nie jest.

• 1 rok później...
Opublikowano

Byłem w hurtowni. Dla fanów mocnych petard hukowych - niestety nie ma oryginalnych fp3 Jorge ani jc05. Natomiast są 2 rodzaje ja to nazywam podróbek fp3 ale mają miękki korpus i pewnie będą strzelać tak słabo jak pp3 Komety. Są w cenie około 10zl nie pamiętam dokładnie.

Moje skromne doświadczenie mi podpowiada , że jak jest słaby korpus i poddaje się w palcach na ściskanie to będą słabe. Póki co się nie zawiodłem i się to sprawdzało. I nec mają niższy 2g z tego co pamiętam. Niby nie mają CE ale co mi po tym jak o jest słabe na bank.

potwierdzają to klasyczne Dum BUum od Klasek korpus miały miękki (w 2015 kupował w Etna ) i strzelały tak samo jak fp3 Jorge z twardym korpusem.... coś w tym jest .

Tłok spory ale w hurtowni też sprzedają detalicznie bo ludzie się zloszcza , że muszą tyle stać w kolejce która nie raz była bo paręnaście metrów za drzwi sklepiku.

Opublikowano

A ogólnie dużo jeszcze jest piro do wyboru czy już raczej resztki? Bo dopiero jutro rano się tam przejdę.

Opublikowano

Byłem tak kilka dni przed świętami, wybór spory ale głównie komety i troche jorge/triplex.Scully pewnie piszesz o tych Demonach, szału nie robią są słabsze od fp3 nwp na 100%.

https://imgur.com/a/7D660

Opublikowano

Byłem tak kilka dni przed świętami, wybór spory ale głównie komety i troche jorge/triplex.Scully pewnie piszesz o tych Demonach, szału nie robią są słabsze od fp3 nwp na 100%.

https://imgur.com/a/7D660

Nie tam były inne udające fp3 a może to demony były... ? W każdym bądź razie miały miękki korpus

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak tam w tym roku? Był ktoś na zwiady ? Mają jakieś sprawdzone petardy typu fp3 ? 

Opublikowano
Dnia 27.12.2018 o 14:55, scully napisał:

Jak tam w tym roku? Był ktoś na zwiady ? Mają jakieś sprawdzone petardy typu fp3 ? 

Ja byłem, zakupiłem tam dużo dobrego piro w bardzo dobrych cenach ?

Opublikowano
5 godzin temu, luk2583 napisał:

Ja byłem, zakupiłem tam dużo dobrego piro w bardzo dobrych cenach ?

To faktycznie dużo się dowiedziałem od Ciebie ale na szczęście byłem tam osobiście nie dawno. 

Jeśli chodzi o wyrzutnie to tak średnio mnie interesuja ale jest ich tam sporo ceny za najtańsze zaczynają się od ok 5zl , zestawy sylwestrowe w bdb cenach można powiedzieć , że za mały zestaw. Biedronce mam 2 zestawy w tej hurtowni. 

Petard sporo ale wszystkie słabe z miękkimi korpusami. Były jc05 i demony ale korpusy miały miękkie. 

Stawiam na zabawę od jakiegoś czasu. Przede wszystkim: Wulkany/fontanny, rakiety(typu best), mocne petardy hukowe, dymy, singiel shoty, stroboskopy itp.  Coś nieco bardziej przy ziemnego. Wyrzutnie to tylko takie małe po 7-12 strzałów w cenie do max 15-20zl. 

Wyrzutnie za szybko lecą z dymem a zresztą pełno ludzi będzie strzelać z nich to można popatrzeć. 

Szkoda, że u mnie w mieście sprzedają to samo (wiadomo, że z odpowiednią marżą samo się nie przywiezie itp)

• 2 lata później...
Opublikowano

20201230_095238_Easy-Resize.com.jpg

Do tego troche triplexa, stroboskop, flary Jorge itd. Ceny jak rok temu.

Na zdjęciu nie ma petard rzymiakow i piro bajerów.

Screenshot_20201230-122951_Gallery_Easy-Resize.com.jpg

• Like 2