RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Chciałbym na sylwestra zrobić trochę niestandardowy łancuszek i nie wiem jak więc pytanie takie:będę łaczył 20 picollo 4 krachmeny nastepne 20 picollo 4 krachmeny i tak parę razy chcę i nie wiem jak te krachmeny do tego przywiązać jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 lont szybko palący 10cm/sek. przy picolakach przytykasz go do draski i taśmą do pakowania łączysz obydwie części. a przy krachmenach łączysz lont do lontu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krachmeny powinny być przyczepione lontem do lontu opaską samozaciskową. Nie wiem też po co później chcesz dołączyć piccolaki, bo i tak zostaną uszkodzone/odrzucone przez krachmeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krachmeny powinny być przyczepione lontem do lontu opaską samozaciskową. Nie wiem też po co później chcesz dołączyć piccolaki, bo i tak zostaną uszkodzone/odrzucone przez krachmeny no dobra dzięki wsumie dobrze mówisz bo krachmen wszystko rozwali.hmmm a jak zrobie tak 20 picollo i te krachmeny z 10 cm odstepu i nastpena seria może się to udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 10cm do trochę mało, z 30cm prędzej trzeba dać Wtedy raczej tak nie pouszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 No nie wiem jak ja robilem sloneczko z kilkunastu piccolo to pare sie nie zapalilo i potem szukalismy tych co nie odpalily i one z spory kawalek od miejca wybuchu byly. To co dopiero taki krachmen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to tak1. Po co szukaliście picollaców ?? xD :mellow:2. to 30cm jak bym chciał zrobić tak po 5 serii to trochę za długi łańcuszek wyjdzie :o/e: aha spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Bo mielismy jedna paczke a chcielismy na maxa ja wykorzystac. Znaczy to byla ostatnia. Ja bym moze nie szukal ale oni niezbyt znaja sie na fajerwerkach i piccolo to dla nich spelnienie marzen, na Sylwestra maja jakas mala paczke rakietek znacie ten typ... I sorry za offtop w razie czego usuncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Uwaga ogólna użycie polskich znaków nie boli za ich nagminne pomijanie będą surowe kary . Co do tematu użyj lepiej grubego visco 3mm 3cm/s. Krachmeny po prostu doczep, albo jak pisał vel opaskami, albo cienkim drucikiem miedzianym. Przy loncie 3cm/s wystarczy odstęp ok 5-6 cm, całość powieś np. na gałęzi i już masz problem destrukcji pikolaków z głowy...fpsvel:Niektórzy nie mają wgranych pakietów językowych, posiadają zacinającego się alt-a, piszą na urządzeniu mobilnym, na komputerze nie wyposażonym w polskie znaki, więc ich pomijanie NIE będzie surowo karane, jeżeli jest uzasadnione powyższymi przypadkami. Ew. jeżeli ktoś w jednej wypowiedzi używa raz polskich znaków, a raz nie, to może się postarać ujednolicać swoje posty. Wprowadzanie rygoru polskich znaków niczemu nie służy fps: Oczywiście, że takich przypadkach nie będzie karane, ale są opcje systemowe,gdzie wystarczy ustawić lokalizację na polską i już można używać polskiej czciąki (powłoka oczywiście nadal jest po angielsku) Chodzi mi dokładnie o to co napisałeś, bo są tacy leniwi co raz tak, a raz inczej piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RaphIII 0
Chciałbym na sylwestra zrobić trochę niestandardowy łancuszek i nie wiem jak więc pytanie takie:
będę łaczył 20 picollo 4 krachmeny nastepne 20 picollo 4 krachmeny i tak parę razy chcę i nie wiem jak te krachmeny do tego przywiązać jakiś pomysł?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi