Mam lekki problem dotyczący stuffu na Sylwester 2010/2011. Chciałbym zmieścić się w 300-350zł (wliczając w to przesyłkę!)
Oto co narazie udało mi się "ustalić". Wiem, że może powiecie, że za mało "zwykłych" wyrzutni, ale lubię oryginalne efekty tzn takie, których przeciętny widz często nie spotyka. Z tego powodu w moim planie wziął się SM2125 Macro Cosmos II (ze względu na grube ogony, które ułożę w FAN), JW163 Revolution (grube złote wiry + rozprysk), JW4055 Mont Everest (czerwono-niebieskie migoczące miny, być może je również ułożę w FAN), no i jest jeszcze JW41 Pyton (czyli piękne, niebieskie rozpryski oraz biało-czerwone trzeszczące palmy).
Od razu mówię, że robię pokaz, jeśli komuś by to pomogło w dodaniu swej sugestii. Jak widzicie, cena trochę wykrawa poza budżet... poproszę o treściwe uwagi. Dobre rady, spostrzeżenia i inne
Pytanie
Pioter 9
Witam
Mam lekki problem dotyczący stuffu na Sylwester 2010/2011. Chciałbym zmieścić się w 300-350zł (wliczając w to przesyłkę!)
Oto co narazie udało mi się "ustalić". Wiem, że może powiecie, że za mało "zwykłych" wyrzutni, ale lubię oryginalne efekty tzn takie, których przeciętny widz często nie spotyka. Z tego powodu w moim planie wziął się SM2125 Macro Cosmos II (ze względu na grube ogony, które ułożę w FAN), JW163 Revolution (grube złote wiry + rozprysk), JW4055 Mont Everest (czerwono-niebieskie migoczące miny, być może je również ułożę w FAN), no i jest jeszcze JW41 Pyton (czyli piękne, niebieskie rozpryski oraz biało-czerwone trzeszczące palmy).
Przedstawiam mój obecny plan:
JW01 Saturn Missiles (x4)
K1130C12 Saturn Missiles (x1)
TXB603 The Magic Key (x5)
SM2125 Macro Cosmos II (x2)
JW14 Arctic (x3)
U31439 Lily Magnolia (x1)
2520 Purple tail (x1)
U31419 Coco (x1)
JW163 Revolution (x1)
JW4055 Mont Everest (x1)
JW69 New Generation 13 (x1)
JW34 New Generation 7 (x1)
JW41 Pyton (x1)
RAZEM: 362,41zł + 24zł przesyłka = 386,41zł
Od razu mówię, że robię pokaz, jeśli komuś by to pomogło w dodaniu swej sugestii.
Jak widzicie, cena trochę wykrawa poza budżet... poproszę o treściwe uwagi. Dobre rady, spostrzeżenia i inne
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi