firawerkoman 7 Opublikowano 18 Września 2010 Symbol: TXB506Nazwa Produktu: brakIlość Strzałów: 100Kaliber: 1,2"Efekt: Z-shape GOLD+BLUE+MIX Film: http://www.youtube.com/watch?v=22BX7sSB638Moja ocena: wyrzutnia wydaje się być dobra na zakończenie pokazu, co o niej sądzicie? Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 18 Września 2010 Bardzo piekna efektowna kostka nadaje sie na zakończenie pokazu jak najbardziej tylko jaka cena :rolleyes: 400.00 PLNJeżeli pokaz jest w granicach 2000 to MUSI być w planie bo jest warta Ceny Cytuj
luxor 2 Opublikowano 19 Września 2010 Bardzo piekna efektowna kostka nadaje sie na zakończenie pokazu jak najbardziej tylko jaka cena :rolleyes: 400.00 PLNJeżeli pokaz jest w granicach 2000 to MUSI być w planie bo jest warta Ceny Moim zdaniem wyrzutnia jest nieopłacalna nawet dla największych piromaniaków. Weźmy na przykład Mpiego. Stuff ma za 3-4 k zł więc to jest 1/10 jego stuffu. W dodatku to zaledwie 10 sekund. Wyrzutnia owszem, jest piękna, ale moim zdaniem opłacalna dla kogoś kto kupuje za 10 k zł. Osobiście gdybym miał te 3-4 k zł nigdy bym jej nie kupił Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 20 Września 2010 Jest to typowa wyrzutnia na pokaz. Widziałem ją kilka razy na żywo w akcji, zwłaszcza odpalone 3-4 szt. na raz robią wrażenie. Według mnie na amatorski pokaz na finał nadałaby się znakomicie, gdyby nie jej cena. Zgadzam się z przedmówcami, przy budżecie poniżej 2k jest jednak totalnie nieopłacalna. Jakbym miał wystawić ocenę to bym dał 9,5/10 za efekt i 5/10 za stosunek cena/ilość strzałów.fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zakupiłem tą baterie, zobaczymy jak spisze się w realu. Oczywiście będzie to baterie finałowa, spróbują ją zgrać z moimi JW1000. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Hehe, nie ma to jak wystrzelic 400 zl w 10 sekund . Dokładnie to kosztuje 370zł :lol: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Hehe, nie ma to jak wystrzelic 400 zl w 10 sekund . Ponq dokładnie to ok 6-7 sek., ale efekt za to świetny. Mpi swego czasu eksperymentował z JW410, to ta kostka bije ją na głowę. TXB506 to wg. mnie doskonały wybór na finał. Mam nadzieję, że zgranie z JW1000 wyjdzie, ja na sam finał widziałbym jeszcze ze 3 szelki 2" jako kropka nad "i"...fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mpi swego czasu eksperymentował z JW410, to ta kostka bije ją na głowę. Jak już to z JW412, hehe. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Oj tam drobna pomyłka. W każdym razie Twoja JW412 była jakaś wadliwa. Ja przynajmniej widywałem ją w lepszej wersji...fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi